Sari la conținut

Blog Day 2007

Am avut placuta surpriza ca Iulia sa-mi nominalizeze blogul in lista primelor 5 pe care le prezinta ca fiind interesante… si nush daca e chiar o coincidenta sau nu, dar m-a pus pe locul 1 :D Multumesc mult Iulia.

Blog Day 2007

Ca sa va explic ce e cu “Blog Day”… Este, se pare, ziua blogului, in care fiecare nominalizat trebuie sa prezinte alte 5 bloguri…

Sa vedem:

  1. Krissa – O fata cu care impart aceiasi pasiune, fotografia. Aproape fiecare post al ei contine o poza care-i exprima cat se poate de bine starea de spirit. Pacat ca in general scrie cand e trista :(
  2. Mo - Este cea mai mare dinamovista a tuturor timpurilor. Un blog cu o puternica tenta sportiva cu multe dezvaluiri incendiare… pacat ca nu spune tot ce stie ;) 
  3. Canalia – Un prieten, un blog plin de umor si de chestii inteligente. Nu trebuie sa va zic mai multe, o sa va convingeti singuri… sau deja sunteti convinsi :D
  4. Orlando – Persoana importanta din online-ul romanesc ;) … in general numa chestii interesante si serioase. Orlando e un om serios :)
  5. Tata – Nu de mult timp tata si-a facut blog, nu pot sa nu-l amintesc aici… inca e la inceput, dar el e foarte mandru ca a reusit la varsta lui sa-l faca… cat de interesant e… vom vedea, deocamdata doar un tata de care-s mandru ;)
Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Iulia Toma 1 Sep 2007 @ 11:06

    Cu placere :x Chiar imi place blogul tau. Pa:-h

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)