Sari la conținut

Shopping la Stoichkov?

Nici nu m-am trezit bine, reusesc cu greu sa deschid un singur ochi, pe care-l si arunc pe net :) sa vaz ce mai e nou. Mi-a mai scris cineva pe blog? M-a mai cautat cineva? E vreun prieten pe mess? Mi-a vaporul cu portocale? Chestii din astea…

Gasesc pe “mess” un link catre ziare.ro. Mama mea citeste tot felul de chestii, si de fiecare data cand banuieste ca m-ar interesa ceva imi da cate un link. De multe ori nu citesc, daca nu sunt poze, dar azi, nush de ce am citit. Pare interesant. Nu pentru ca “aproape totul e mai iefin” la bulgari si mai mult pt ca e duminica, nu am nici un plan si n-ar strica sa dau o fuga pana la ei, sa vad cum sta treaba, sa verific daca informatia e adevarata, s’asa tre’ sa imi iau niste blugi, dar mi-a fost lene sa dau o raita prin magazine.

Asa ca, acum caut prieteni dispusi sa mearga la shopping in tara lu’ Stoichkov, doar’ nu ma duc singur. Apropo pe Stoichkov nu-l suport.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. criserb 3 Apr 2007 @ 23:42

    Chiar plec, mi-am gasit camarazi de drum. Revin pe seara cu amanunte

    10x man pt urarea de bun venit

    Raspunde
  2. Ghiocel07 3 Apr 2007 @ 23:43

    Ei, cum a fost la cumparaturi ? Merita sau a fost o pacaleala de 1 Aprilie ?

    Raspunde
  3. criserb 3 Apr 2007 @ 23:44

    Merita.

    Nu de mult am ajuns acasa, si sunt cam frant, am sa revin maine cu amanunte

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)