Sari la conținut

TV H 2.0 se lanseaza azi

523303152Simteati nevoia unei noi televiziuni?

Eu da. Sa speram ca o sa fie peste cele ce le avem acum. Televiziunea se pare ca se numeste TV H 2.0 si se lanseaza in seara asta de la 19:30 cu emisiunea "Jurnalul 2.0".

Pentru cei care nu o receptioneze postul din prima zi prin operatorul de cablu, exista si varianta online pe care o gasiti aici.

So, sunteti pregatiti pentru o noua televiziune? Credeti ca aveam nevoie de inca o televiziune? Era vreun segment care nu era acoperit pana acum?

Care e acesta? :)

Update: Se pare ca avem si un embed.

 

[sursa poza]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
10 comentarii
  1. gaboss 23 Feb 2012 @ 18:10

    E televiziunea lui Lazaroriu #numazic

    Raspunde
  2. lawrenceSoft 23 Feb 2012 @ 21:27

    Ca sa raspund la intrebarea ta din articol, sigur sigur nu mai aveam nevoie de inca o televiziune portocalie. Si intrebarea mea ar fi: dupa alegeri va devini fosta TV 2.0 ? Numa’ intreb.

    Raspunde
  3. Ghiocel07 24 Feb 2012 @ 08:03

    La 1 Marie se laseaza si http://www.digi24.ro/

    Raspunde
  4. ovidiu druga 24 Feb 2012 @ 10:47

    Mai copii hai sa nu fim rai, dupa primele emisiuni de aseara nui rau deloc, se vede ca au auvut emotii dar ca stil de filmare a emisiunilor, in special la top show, nu a fost rau deloc, in special au fost cate va cadre care sincer mi-au placut, amorse cu invitati, prim planuri, etc, intr-un cuvant limbaj cinematografic. Sigur ca se poate si mai bine dar pe langa cei tineri, ca asa se vrea din cate am inteles promovarea tinerilor se vede ca-n spatele lor sunt totusi niste oameni cu experienta, deci va urez bafta multa.

    PS: Si ce daca-i lazaroiu pare un tip ok care vrea sa faca ceva

    Raspunde
  5. Amzis 24 Feb 2012 @ 14:25

    Giga TV e cea mai smechera :) Acum serios, observati cate televiziuni s-au lansat anul asta ? Vine campaniaa tata :)

    Raspunde
  6. Tudor 3 Apr 2012 @ 16:32

    @lawrenceSoft ai vorbit si tu ca sa nu taci. Nici macar nu te-ai uitat sa vezi despre ce e vorba si dai din gura aiurea. Mie imi place, e o emisiune culturala. Sunt informatii, care pe alt post nu le vezi. Daca asta inseamna televiziune portocalie foarte bine. Tu ramai cu cele useliste ca Antena3, foarte culturala si aia :))))

    Raspunde
  7. lawrenceSoft 4 Apr 2012 @ 14:35

    @Tudor, parerea mea e ca esti nascut dupa 1989. Altfel ai intelege ca o televiziune condusa de Lazaroiu nu poate fi “o emisiune culturala”, cum spui tu. E pur si simplu o televiziune lansata acum, inainte de alegeri, finantata direct sau indirect din banul public. Mai bine uita-te in continuare la Bendeac sau Capatos, poate acolo mai intelegi si tu cum e cu Fernando, Cruduta, etc :))

    Raspunde
  8. Tudor 4 Apr 2012 @ 14:48

    Iar ai vb ca sa nu taci, daca tu te uiti la astfel de emisiune treaba ta, deci la Capatos sa te uiti tu in continuare.. Eu nu am vazut nimic politic la postul acesta. Dar asa sunt unii, nici macar nu se uita dar vorbesc aiureli. De exemplu ieri m-am uitat la o emisiune in care vorbea despre aplicatiile in teledetectie…foarte politic :)). Te invit sa citesti programul tv si sa-mi zici ce e politic sau portocaliu pe aici.
    Inteleg ca nu ai nici o treaba cu emisunile culturale, dar macar nu mai trancani aiurea. Pune-ti o manea si lasa-i pe altii in pace.

    Raspunde
  9. lawrenceSoft 5 Apr 2012 @ 17:14

    Tudor, amice, priveste ceva bun de tot de azi, de pe facebook-ul lui Lazaroiu:

    “Sebastian Lazaroiu: In aceasta seara la tvH2.0, de la 20.30 o discutie spectaculoasa cu Dan Tapalaga de la Hotnews. El ma intreaba eu ii raspund. Dar il mai intreb si eu :) ”

    Deci Lazaroiu face emisiune cu Tapalaga si tu spui aici ca n-ai vazut nimic politic la postul asta tv ?

    Mai stai o tura, cum vine vorba :))))

    Raspunde
  10. Tudor 5 Apr 2012 @ 23:31

    Ce pot sa zic…ai dat dovada de multa inteligenta :))…hai mai baga-ti o manea si tai-o.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)