Sari la conținut

Mi-am aruncat ‘prietenii’ la gunoi

Cu ceva vreme in urma mi-am facut cont pe hi5.com… era la moda… eram cool… Ma uitam azi pe el si am vazut ca am dat accept la tot felul de oameni care cica erau “my friends”… acum am facut ordine… i-am pastrat doar pe cei ce-i consider eu ca merita sa fie acolo…

Hi5-ul asta e o chestie ciudata… lumea isi strange multi asa zisi prieteni pe criterii esterice (in general mai sunt si exceptii)…vezi o persoana care arata bine… repede o bagi la prieteni… ca sa fii cool. Sunt unii care au peste 500 de prieteni… ajungandu-se la 1000-2000. De unde sa ai frate 2000 de prieteni???

Majoritatea userior au poze cu femei/barbati bune/muschiulosi ca cei mai buni prieteni… la ce bun? Sa zica lumea… “mamaaaaa ce femei are asta” sau ceva asemanator pentru persoanele de sex feminin…. care au tot felul de muschiulosi…

Asa ca… am facut ordine… i-am aruncat pe toti dubiosi la gunoi :) (asa e acolo, cand renunti la un prieten il bagi in gunoi si ai scapat)…. ma intreb… e cineva care sa duca gunoiul din cand in cand? … e oare gunoiul reciclabil?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)