Sari la conținut

Despre mine

Imi e greu sa scriu acest post pentru ca na, sa vorbesc despre mine nu mi-a fost niciodata usor. As prefera sa scriu despre orice, dar despre mine nu. Nu as putea sa ma vorbesc de rau si multi ar crede ca ma laud :P

Ok, hai sa vedem…

M-am nascut in 1979 in Petrosani si tot de atunci ma numesc Cristi Serb. Ma rog, Cristian, dar cum nimeni nu mi-a zis asa vreodata am si uitat. Noroc cu buletinul ce-mi mai aduce aminte.

De cand ma stiu am fost un copil problema, parintii nu cred ca au avut o viata monotona de cand am aparut eu. Mi-au placut prostiile si le-am facut pe toate. Cuminte nu am fost si nici nu imi e rusine sa recunosc asta :)

Am facut scoala la Petrosani. Am urmat cel mai bun liceu din oras (aveam vreo 4), Liceul de Informatica Petrosani si niciodata nu mi-a placut limba romana. Sau hai sa fiu mai exact, niciodata nu mi-a placut gramatica. Calculatoarele in schimb mi-au facut viata mai frumoasa inca din 2001 (cred) cand am avut primul PC.

Daca cineva mi-ar fi spus ca EU am sa scriu vreodata ceva, ce va fi citit de lume, i-as fi spus ca e nebun. Dar uite ca viata mi-a demonstrat contrariul :)

In cele din urma, dupa terminarea facultatii am venit la Bucuresti, oras ce-l credeam la vremea respectiva orasul cu cele mai multe posibilitati. Am venit la prietenul Racasan pentru 2 luni si dupa 9 ani (sau 7?!?! nici cu memoria nu stau prea bine) l-am parasit pentru Dana, cea care acum imi este sotie.

Mi-am facut blog (cine stie ce a fost in capul meu) in 2007 si de atunci scriu, aproape in fiecare zi. Nu am o tema, nu am intotdeauna chef, dar incerc sa il duc pana la capat. Incerc sa dovedesc ca o minune tine mai mult de 3 zile, dupa cum cred ai mei (mama si tata) cand e vorba de un lucru pe care-l fac eu.

De profesie sunt economist dar… n-am practicat nici macar o zi aceasta meserie. Mi-au placut calculatoarele, m-am jucat asa de mult cu ele pana am descoperit ca designul este ceea ce imi place. Acum fac design, site-uri si bannerele alea care va enerveaza pe voi zilnic. Nu exista persoana care sa intre pe net si sa nu fi fost enervata de cel putin un banner facut de mine, chiar nu exista :P

Ce sa va mai zic?! Nu-mi place politica, nu-mi plac cainii comunitari si sper (desi nu prea cred) ca o sa ajungem in cele din urma si noi o tara civilizata. Sper sa avem autostrazi inainte ca eu sa devin bunic. De felul meu sunt un optimist incurabil dar cand vine vorba de progresul poporului roman am multe semne de intrebare.

M-am nascut de mic, sa am totul sau nimic – e un citat care ma descrie perfect. Nu prea cred in jumatatile de masura. Pentru mine viata e alba sau neagra.

Imi place sa calatoresc, sa conduc, si vorba lu’ tata, sa am de unde ma intoarce acasa. Ma plictisesc daca stau. Sunt un tip activ.

Tin cu Dinamo de mic. Mi-au adus multe bucurii dar si multa tristete. Nu sunt fanatic, fotbalul e pana la urma un sport.

Iubesc competitiile si nu imi place sa pierd. Nu stiu sa pierd. Orice competitie/joc la care particip trebuie sa o castig. Si fac tot ce-mi sta in putere sa se intample asa.

Sunt muncitor, imi bag nasul in orice chestie si nu ma prea las pagubas cand nu reusesc ceea ce mi-am propus.

Imi e frica de doctori si caini. I-as omori pe toti. Pe caini (maidanezi), de doctori imi e doar frica :)

Sunt un om care ajuta in masura in care poate pe toata lumea. Dar nu fac schimb de linkuri, sa ne fie clar. N-am cerut asa ceva si nici nu am sa ofer. De multe ori sunt prost pentru ca incerc sa fiu bun. Viata mi-a dovedit asta.

Am putini prieteni, dar foarte buni. Oameni pe care ma pot baza atunci cand imi e greu.

Imi plac culorile vesele, consider ca de gri suntem satui cu totii.

Suntem prea saraci pentru lucruri ieftine este un alt citat care imi place si il consider 100% adevarat.

Nu-mi place muzica.

Nu stiu ce sa va mai zic, asta sunt eu si nu am de gand sa ma schimb. M-am obisnuit cu mine asa cum sunt :)

Ma puteti gasi/contacta pe:

In principiu am sa va raspund. Nu raspund celor cu intrebari si rugaminti cretine, sper sa intelegeti acest lucru ;)

comentarii Facebook
54 comentarii
  1. Amzis 27 Aug 2011 @ 17:13

    ” Sunt un om care ajuta in masura in care poate pe toata lumea ” 100% adevarat . una dintre cele mai importante calitati

    Raspunde
  2. Ghiocel07 29 Aug 2011 @ 07:49

    Vreau sa te contrazic. Nu ai fost chiar un copil problema. Ai facut multe si marunte asa cum fac toti copiii. Important este ca am iesit cu bine din toate.

    Raspunde
  3. Daniela 30 Aug 2011 @ 22:02

    “I-as omori pe toti. Pe caini (maidanezi)” – este groaznic ce spui!!!! absolut ingrozitor!!!

    Raspunde
  4. Mike 2 Sep 2011 @ 20:34

    Sal’tare domn Cristi,

    Dom’le.. as avea o intrebare.. am vazut un video de’al matale cand mergeai domne cu masina pe niste drumuri.. de Doamne iarta’ma.. era una alba.. si ma tot gandeam, eu fiind in dubii ce masina “de Romania” ar fi bine sa’mi cumpar m’am decis sa te intreb pe ‘mneata.. Ce masina ai dom’le?…
    Mersi anticipat;)

    Raspunde
  5. R.Alina 2 Sep 2011 @ 21:04

    MAi Serb ce mult semeni cu al meu copil …… ca daca as spune ca al meu copil seamana cu tine am da de banuit :) e leu ca si tine …. si nu ii place scoala deloc…. dai calculator si tot ce are butoane e un expert….

    Raspunde
  6. criserb 3 Sep 2011 @ 14:16

    @Amzis – merci

    @Ghiocel07 – no, daca tu zici ca nu am fost chiar asa o problema, ma bucur :P

    @Daniela – asta sunt eu, cu bune si rele ;)

    @Mike – Nu mi-as permite sa dau astfel de sfaturi pentru ca nu te cunosc si nu stiu care iti sunt gusturile sau bugetul, pe unde iti place sa te plimbi, cat de multe si alte lucruri care eu cred ca conteaza atunci cand alegi o masina.
    In plus, eu nu am avut niciodata o masina alba (si nici nu am condus), probabil ma confunzi…

    @R.Alina – inseamna ca nu o sa ai o viata plictisitoate :P

    Raspunde
  7. SIP 10 Sep 2011 @ 09:18

    Prima GRESALA – te numesti Cristian Serb doar eu ti-am dat numele …
    Uita-te in buletin !

    Raspunde
  8. SIP 10 Sep 2011 @ 09:32

    In ori ce caz nici sfant n-ai fost … (mama-i mama) .

    A se vedea faza cu franceza, in clasa 12. Un pic mai trebuia si erai azi fara bac !
    Faza cu ce-a dea doua dacie “dusa la spalat” . Ne-a costat “spalaul” vreo 20 de milioane si masina a fost musai s-o vindem !

    Ar mai fi si altele dar ce sa mai zic : MA BUCUR CA ESTI FIUL MEU !
    Te pup !

    Raspunde
  9. alina 27 Oct 2011 @ 21:01

    Buna, imi doresc de ani de zile sa dau de tine , si vreau sa lucrez cu tine , eu de meserie sunt croitoreasa fac tot ce imi sare in mine ador sa creiez , ce imi popun fac foarte ambitioasa si mai ales iubesc sa fac poze , imi doresc si eu sa pozez dar acum sunt prea baatrana zici eu pt poze , iti multumesc pt timpul acordat, Alina

    Raspunde
  10. criserb 27 Oct 2011 @ 21:41

    @alina – hola :) nu inteleg de iti doresti sa dai de mine, ne cunoastem? Pe langa asta de ce doresti sa colaboram, ce legatura are ceea ce fac eu cu ceea ce faci tu? :) Scuze da’ nu pricep :P

    Raspunde
  11. Ralu 10 Nov 2011 @ 16:07

    @alina – cred ca doamna se refera la designul vestimentar…fiind croitoreasa, e de inteles. In rest, esti un tip ok, din cate am citit. Mi-a placut descrierea ta, este pe stilul meu. Ma bucur ca mai sunt oameni care se bucura de viata, care mai si traiesc, nu doar supravietuiesc.

    Raspunde
  12. Alina Greavu 2 Dec 2011 @ 17:42

    Frumoasă destăinuire, deschisă și sinceră. E pentru prima dată când intru pe blogul tău și îți spun că se va mai întâmpla. Keep up the good work! :)

    Raspunde
  13. Loredana 12 Dec 2011 @ 14:13

    buna. .faina descrierea..in aceeasi masura in care este la fel de simpla..de aici mereu concluzia tot ce-i simplu e frumos si atrage!!! ma bate gandul de mult sa -mi fac blog si inca nu am reusit,dar acum ,dupa ce l-am rasfoit pe al tau…m-am hotarat!!! Fac Blog!! o zi minunata si sarbatori fericite!

    Raspunde
  14. Cantemir 20 Dec 2011 @ 13:39

    Am citit pana la partea cu gramatica.

    M-am regasit mult in copilaria ta.

    Totusi, e interesant de remarcat faptul ca, desi nu-ti placea gramatica, totusi stii sa scrii corect, nu ca actualii elevi de liceu care confunda “mi-au” cu mieunatul pisicii !

    Felicitari !

    Toate cele bune !

    Raspunde
  15. criserb 20 Dec 2011 @ 18:08

    Va multumesc :)

    Raspunde
  16. Militia prostiei mediocre 10 May 2012 @ 15:13

    Daca zici ca nu iti place limba romana, de iti mai bati capul tinand un blog… nu cred ca ai pretentia ca esti un formator de opinie. Sincer, eu dupa ce am citit cateva lucrusoare de pe blog mi-am dat seama de un singur lucru: nu toata lumea ar trebui sa poata sa scrie public. La fel cum nu iti plac tie cainii trebuie sa accepti ca sunt oameni carora nu le plac cei care isi arunca cu parerea inainte sa stie sa-ti stranga propria mizerie cenusie.

    Sper sa lasi acest comment, daca tot esti fan al liberii exprimari.

    Raspunde
  17. Adi 10 May 2012 @ 17:08

    Adevarat, nu toata lumea ar trebui sa scrie public. O privire aruncata comentariului tau ma face sa cred ca nici tu nu ai ce cauta aici. Te las pe tine sa apreciezi unde sunt “dudele”, pentru ca normal este sa te uiti in gradina ta sa vezi daca este curat si apoi in curtea vecinului:)

    Raspunde
  18. Aniela Deby 2 Aug 2012 @ 05:12

    O intrebare :ce plugin folosesti ca sa arate de cate ori e vizualizat un articol?

    Raspunde
  19. criserb 2 Aug 2012 @ 11:02

    @Aniela Deby – WP-PostViews, il gasesti aici ;)

    Raspunde
  20. Aniela Deby 2 Aug 2012 @ 13:34

    Mersi mult,nici nu ma asteptam sa imi raspunzi:> Credeam ca esti increzut:)) dar…m-am inselat!:* Mersi inca o data!

    Raspunde
  21. criserb 2 Aug 2012 @ 14:43

    @Aniela Deby – ce te-a facut sa crezi ca sunt increzut? :) Cate posturi ai citit pana ti-ai dat seama de asta? :)

    Raspunde
  22. LeitnerAdrian 20 Sep 2012 @ 01:19

    De putin timp am inceput si eu sa te citesc,te-am gasit in blogroll pe la visurat :)

    offtopic:
    Salut,chiar in scurt timp vreau sa-mi iau si eu un nikon d90,ai putea sa-mi spui de ce nu e bun obiectivu de 55-200mm ?

    Raspunde
  23. Bunica-Floarea 12 Dec 2012 @ 22:58

    De cand citesc eu ca pensoinara pe bloguri ,esti a doua persoana intalnita ,care a scris direct,cu bune si rele despre el.Am ajuns aici cautand in ale tehnicii,ca-ti dai seama sunt foarte neinitiata.Felicitari pentru tot ce am citit pana acum!

    Raspunde
  24. Lucian 16 Mar 2013 @ 10:43

    Hehe, si eu tot Liceul de informatica din Petrosani il urmez, acum intitulat Colegiul National de Informatica “Carmen Sylva” Petrosani.

    Raspunde
  25. Angela 11 Jun 2013 @ 03:50

    Am vazut ca promovezi lucrurile bune si utile pentru cei din jur si iti doresc SPOR la scris si multa sanatate ca e mai buna ca toate :)

    Raspunde
  26. ion banatean 13 Jun 2013 @ 23:22

    Fratiuc, cum sa nu iti placa muzica? eu sunt muzician si nu cred ca am mai intalnit pe cineva sa nu-i placa muzica. Poate nu ai ascultat ce trebe, adica ceva cu care sa rezonezi.No orisicum, daca vrei te fac cu o invitatie la atheneu din partea mea si poate dupa aia se schimba ceva.(sper).

    Raspunde
  27. Laura P 13 Jun 2013 @ 23:36

    Ce frumos a comentat mama ta! M-a emotionat :) Ceva in genul mamei mele. Sa ai grija de ea. De mama ta, ca de a mea am eu :)))

    Raspunde
  28. Ghiocel07 20 Jun 2013 @ 15:28

    @Laura P-multumesc, chiar are grija de mine. Este un copil bun asa cum si-ar dori multe mame sa aiba. Desi are ceva anisori, desi este casatorit pentru mine tot copil este :) Salutari mamei tale!

    Raspunde
  29. Laura P 20 Jun 2013 @ 16:35

    Parca sunteti mama, la fel zice si ea.. tot fetita mamei :))) Sa va traiasca baiatul

    Raspunde
  30. criserb 20 Jun 2013 @ 16:38

    @Laura P – transmite-i mamei tale “sa-i traiasca fetita” ;)

    Raspunde
  31. Laura P 21 Jun 2013 @ 13:23

    Mama multumeste :)

    Raspunde
  32. Fărcaş Gelu Dănuţ 4 Sep 2013 @ 17:42

    Am vazut ca va ocupati si de marketing afiliat. Desi am conturi de mult timp pe 2parale si pe emag (acum profitshare), nu am facut nimic pana acum in aceasta privinta, dar acum ma intereseaza din ce in ce mai mult domeniul si orice informatie imi este de folos si este apreciata.
    Din Petrosani si mutat in Bucuresti? Eu am si acum apartamentul in Deva. ;)
    Cam care sunt preturile la banere? S-ar putea sa fiu interesat.

    Raspunde
  33. Anemona 8 Dec 2013 @ 22:14

    Pozele…extrem de reusite si inspirate. Felicitari!
    Apreciez sinceritatea opiniei “despre uciderea tuturor maidanezilor”…dar, din pacate, tot ceea ce stiu / tot ceea ce sunt azi imi spune ca numai un spirit ciuntit doreste sa “strice” ceea ce nu stie sa faca.
    Spre deosebire de voi, care din confortul canapalei, decideti ca uciderea in masa este cea mai buna solutie (???), noi am facut, facem si vom face ceva in legatura cu asta. Problema noastra este ca “voi” sunteti mai multi decat noi. Cine si cand v-a invatat ca inca sunteti oameni daca nu manifestati compasiune… si nu stiti a o extinde catre tot ceea ce va inconjoara? Cine si cand v-a ajutat sa esuati in a intelege ca faceti parte (literalmente) dintr-un intreg?

    Nu sunt idei religioase…. am o distanta sanatoasa fata de orice aberatie de genul; dar refuz statistica realitatii care-mi spune ca “voi” sunteti din ce in ce mai multi.
    I-ai ucide pe toti? Daca ti-as da un cutit si 100 000 de caini… la al catelea te-ai opri? Mai gandeste-te!… si apoi asuma ceea ce declari.
    In rest… iti doresc numai bine… ca sa ai de unde sa dai inapoi cand cineva sau ceva are nevoie!:)

    Raspunde
  34. criserb 9 Dec 2013 @ 00:13

    @Anemona – Eu stiu ca tu ai dreptate, chiar ai. Dar la cum se misca treburile in tara asta, la cum s-a tot incercat rezolvarea acestei probleme, eu in momentul in care am scris acest articol n-am vazut o alta solutie. N-am vazut atunci, nu vad nici acum si ma refer strict in contextul politicienilor pe care ii avem si la interesul pe care si-l dau in a rezolva orice problema.

    Degeaba sunt oameni cu initiativa, pentru ca sunt multi, daca totul trebuie sa treaca prin mana celor care ne conduc :(

    Raspunde
  35. Anemona 9 Dec 2013 @ 16:37

    @criserb – Fiecare tara are ceea ce “cultiva”, ceea ce incurajeaza si ceea ce tolereaza sa se intample. Consider ca politicienii nu au rezolvat si nici nu or sa rezolve vreodata problemele pe care le avem. Politica se rezuma la manipulare, influenta si bani…toate icompatibile cu decenta, bunul simt si compasiunea. Greu sa scoti ceva bun din combinatia asta.

    Dar am invatat sa caut oameni cu initiativa, oameni care se trezesc dimineata si se gandesc sa mute muntii din loc; si ii muta. Greu, incet, cu eforturi, cu piedici…dar la dracu’, ii muta.
    Alegerea e simpla: Ponta/Base/Crin sau… Greenpeace – de exemplu? Am mentionat Greenpeace pentru ca este cunoscuta, dar sunt sute de organizatii serioase care au rezultate excelente in a incolti politicienii, in a-i obliga sa schimbe o lege sau sa faca ceea ce trebuie.

    Toata istoria omenirii demonstreaza ca atunci cand oamenii vor sa schimbe ceva – orice – se poate! Dar niciodata la modul pasiv! Cand stai la mijloc si nu faci nimic, de fapt ii lasi pe “baietii rai” sa-si faca de cap:) Cand 10 000 de oameni ies in strada, orice guvern are forta de a-i intimida. Cand ies 500 000 devine o problema. Cand iese un milion… orice guvern devine intimidat. Nu are capacitatea de a controla asa ceva.
    Deci e adevarat: “e greu pana faci primul milion”:)
    Daca nu fac ce le spui, ii dai jos, pui altii… daca nici aia nu fac, ii dai jos…si tot asa pana vin unii care fac ceea ce le spui ca trebuie sa faca. Si daca nu-i gasesti pe aia care sa faca ceea ce e mai bine pentru tine, schimbi sistemul cu totul si pui altul in loc si vezi daca merge. Si nu te opresti, si folosesti orice mijloace ai la dispozitie … ca atunci cand copilul tau o sa te intrebe ce ai facut ca sa impiedici acel lucru… sa nu dai din umeri si sa spui “Nimic”.

    Raspunde
  36. criserb 9 Dec 2013 @ 17:51

    @Anemona – partea proasta este ca eu nu cred nici in mitingurile astea. De ce? Pai spune-mi tu o problema care s-a rezolvat de pe urma unor astfel de manifestari, ca eu nu stiu. Vorbesc de o rezolvare pe termen lung, nu asa ceva pentru a potoli gura multimii si apoi sa faca tot cum vor ei…

    Raspunde
  37. Anemona 10 Dec 2013 @ 13:23

    @criserb – Pai spune-mi tu cand a fost ultima oara cand au iesit in strada 500 000 de oameni?
    Sigur ca nu se rezolva absolut nimic – cum spui – daca ies 10 000 de indivizi…in Bucuresti de exemplu. Daca numai 10 000 ies inseamna ca restul de 2 490 000 de oameni sunt multumiti si n-au nimic de obiectat. Si daca ar iesi 250 000 de oameni, tot n-ar face mare scofala; in procente ar insemna ca 10% au nemultumiri, iar 90% n-au nimic de zis. Schimbarea incepe de la 1 milion in sus. Pana atunci…e apa de ploaie si avem zero rezultate.

    Raspunde
  38. Tim 29 Jan 2014 @ 19:42

    Interesant!

    Raspunde
  39. Adrian 15 Mar 2014 @ 20:50

    Ohoo, te-ai nascut intr-o fosta mare zona miniera. Ce a fost orasul Petrosani inainte de 1989 si ce-a ajuns acum, o ruina, un oras parasit. Trist,foarte trist.

    Raspunde
  40. sandor 31 Aug 2014 @ 15:01

    @Adrian -vorbesti prostii. Viziteaza_l si dupa aia da_ti cu parerea. Bate la poponet price orasel de marimea sa. Esti gasca

    Raspunde
  41. Viorica Ferencz 4 Feb 2015 @ 20:42

    @Daniela – BIG LIKE ,Daniela!!!Total de acord cu tine! Am citit articolul ” Tata de patru saptamani ” fiindca pusese cineva link si am vrut sa aflu mai multe despre autor… PACAT !!! Imi facuse impresie buna … M-a dezamagit !!! Stiu ca pentru Criserb nu conteaza dar atata timp cat iti spui parerile Public ,trebuie sa astepti sa ti se raspunda public .M-a convins -a cata oara ? – ca prima impresie NU conteaza !

    Raspunde
  42. criserb 4 Feb 2015 @ 23:31

    @Viorica Ferencz – absolut, tot ceea ce spun public îmi asum.

    Raspunde
  43. Lili 8 Feb 2015 @ 01:44

    E usor sa judeci pe cineva si sa arunci pietre in gradina vecinului, dar putini au curajul sa fie sinceri si sa spuna fara teama tot ce cred sau ce ii macina! Cristi, m-am regasit in articolul tau “Tata de 4 saptamani”, eu la fel ca Dana pana sa devin mamica dormeam dusa, nu ma trezeai nici cu tunul :) dar de cand a venit mica pe lume, sa vezi ce regim mi-am facut, din 3 in 3 ore :) Cat despre cainii maidanezi, nu imi poate fi mila de ei, spuneti despre mine ce vreti, dar as vrea sa va pun o intrebare: ati fost vreodata inconjurati de o haita de maidanezi? Daca nu, mie mi s-a intamplat! Slava Domnului ca eram impreuna cu sotul si cumva i-a alungat, insa eu cum am frica de caini din frageda copilarie, mi-am pierdut graiul. Unde mai pui ca pe timpul cand eram la facultate a fost un caz ca un om a fost atacat si mincat de o haita de maidanezi pe timp de iarna, ziua in amiaza mare!!! Nu stiu cum as putea sa-i iubesc dupa aia!!!! Cristi succese mari! Imi place cum scrii! Multa sanatate tie, Danei si micutului vostru!!! Numai bine va doresc! :)

    Raspunde
  44. ifcosmin 15 Apr 2015 @ 00:41

    Cand citeam ce ai scris, credeam ca-i despre mine. Esti capricorn?

    Raspunde
  45. LiLO 16 Sep 2015 @ 10:18

    @criserb – sa inteleg ca atat de ingust esti la minte, incat varianta cu ucisul cainilor e singura varianta pe care o vezi…imi pare rau ca am aterizat pe acest site, imi pare rau ca imi pierd timpul si scriu aceste cuvinte….si imi pare rau ca nu exista pedeapsa cu moartea si pentru oameni…si eu sunt din petrosani, tot din ’79, dar cu mentalitatea asta nu o sa ma cunosti, decat daca faci vreun gest necugetat….

    Raspunde
  46. criserb 16 Sep 2015 @ 10:23

    @LiLO – nimeni nu-i perfect și nici pe placul tuturor celor din jur. Măcar eu nu mă ascund în spatele unui pseudonim, îmi asum cele zise ;)

    Raspunde
  47. cosma radu-ovidiu 31 Oct 2015 @ 20:40

    Sa fad filme!

    Raspunde
  48. Mermezan Mihai 27 Apr 2016 @ 06:38

    … Bună Cristian ! Sunt impresionat plăcut ! Am ceva vechime prin zona folosirii computerelor și este un caz rar de o lectură tare plăcută . Blogul tău l-am găsit întâmplător cum tot întâmplător sunt bucureștean ce a umblat des în zona Petroșani – Petrila și pot spune că mi-e dragă. Scriu spontan după inspirație , uneori mai fac colaje sau modific imagini după imaginație …Pentru tot ce am citit și cred că voi mai citi știu bine că un simplu ” Bravo Cristian !” ar fi fost suficient ca încurajare însă , după cum spuneam , scriu spontan , la inspirația din inimă …

    Raspunde
  49. criserb 27 Apr 2016 @ 12:30

    @Mermezan Mihai – mulțumesc Mihai!

    Raspunde
  50. Andrei 6 Jun 2016 @ 15:33

    Ar trebui sa fi un model pentru uni parerea mea ….

    Raspunde
  51. Mihailescu 6 Feb 2017 @ 15:18

    criserb Presedinte !! Bravo!

    Raspunde
  52. Nicolae Ciobanu 12 May 2018 @ 00:46

    Ref: Hosting testing
    Merge!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)