Sari la conținut

Iubesc mac-ul asta

Un prieten si-a luat Mac. Dupa o vreme povesteste:

Iubesc mac-ul asta, m-am obisnuit super bine cu el, nu prea mai ma enerveaza nimic  :D.. doar niste chestii la filesystem… in rest e misto.
Nu merita insa banii, daca vrei doar performanta… da nah, vorba lui Costica, cui ii pasa ca o curva buna de tot nu stie Luceafarul …

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Dan 20 Jul 2013 @ 10:55

    Tu ai ceva cu Apple si nu stii cum sa induci celorlalti parerea ta?

    Raspunde
  2. Dan 20 Jul 2013 @ 11:02

    Sau e doar o frustrare ascunsa?Am impresia ca toti care au asemenea frustrare (Apple) isi cumpara alt telefon decat Apple, dupa care baga researchig puternic si cauta argumente contra Apple.Toate acestea doar ca sa nu fie in pas cu majoritatea(Apple).Si mai paradoxal, in adancul sufletului lor tot la liderul mondial in calitate, design si performanta le ramane gandul(Apple, ai ghicit)!

    Raspunde
  3. Crox 20 Jul 2013 @ 14:32

    MBPro Da, iPhone Nu.
    In afara de alienware, nu vad competitor pe piata pentru un MBPro maxat, daca ne limitam doar la performanta. Sunt multe alte aspecte care conteaza. Si daca insisti, poti instala si un Windows pe un MBPro. Dupa parerea mea, MBPro maxat este cel mai bun laptop produs pana in prezent, de pamanteni :D

    Raspunde
  4. ionut_d 22 Jul 2013 @ 09:00

    “…nu prea mai ma…”

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)