Sari la conținut
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. andreea 1 Oct 2013 @ 09:54

    that kid doesn’t look amused! :D

    Raspunde
  2. Dan 1 Oct 2013 @ 14:15
    Raspunde
  3. Dan 1 Oct 2013 @ 14:46

    Si inca ceva: @Andreea, asta denota o frustrare(vorbitul in alte limbi), sau suferi de sindromul Raducioiu?..sau asa trebuie, sa ne englezim pentru ca parem necultivati daca nu aratam ca stim sa folosim( nu sa vorbim, ca e diferenta mare) alta limba?Intreb si eu!

    Raspunde
  4. andreea 1 Oct 2013 @ 17:51

    @dan, hai sa iti raspund civilizat, ca vroiam sa incep frustrat si necultivat :)

    din cate stiu pe blogul asta scrie o persoana cultivata si care pe langa faptul ca foloseste, mai si vorbeste unele limbi straine, deci cu siguranta va intelege ce si de ce am scris in engleza.

    desigur folositul limbilor straine denota tampenie, incultura si smecherism, se stie. le invatam la scoala doar ca sa aiba profesorii ce face, nu ca sa le folosim in vreun fel, ca noi suntem niste patrioti.

    Raspunde
  5. andreea 1 Oct 2013 @ 17:54

    @dan, am uitat sa mentionez, dar si criserb foloseste engleza in articolele lui. sa ii propun sa facem un club de “raducioi” frustrati?

    Raspunde
  6. Dan 1 Oct 2013 @ 20:52

    N-ai inteles nimic…uita.sau forget it, ca sa inteleaga toti cei de pe-aici.
    P.S. Acum ca mi-ai adus aminte de profesorii platiti ca sa-mi predea germana in liceu, fug repede pe un blog unde scriu ceva in germana, ca tu si Cristi cred ca acceptati doar engleza.Le dau fum alora, iti dai seama ca o sa ma venereze de la primul post.Cine dreq mai e ca mine..?

    Raspunde
  7. criserb 2 Oct 2013 @ 00:03

    Dragilor, nu tre’ sa va contrati, eu va inteleg pe amandoi, dar la mine pe blog puteti sa-mi scrieti in orice limba, oricum, eu am facut rusa la scoala ;)

    P.S. Chestia asta este valabila pentru voi, pentru cei mai vechi de pe aici, acum sper sa nu-mi scrie toata lumea in toate limbile planetei :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)