Sari la conținut

Tehnologia nu are ce cauta in WC

Ne bucuram de tot felul de inventii, de tot felul de gadgeturi si mai stiu eu ce alte minuni ne aduce tehnologia de ultima ora, dar la buda chiar nu simt nevoie de asa ceva.

Nu-mi place lumina cu senzori montata intr-un WC de nici o culoare. Te duci ca omul in locul in care si imparatul mergea singur si cand iti e lumea mai draga …. ai ramas pe intuneric. Pe intuneric senzorul “te vede” mai greu si asa stai tu pe buda dand din maini ca un disperat. Urasc chestia asta si ma intreb ce-a avut in cap cel care a instalat senzorul in WC?

Da am patit chestia asta acum si nu m-am simtit foarte confortabil :D

Mai sunt si toaletele in care ai apa cu senzori. Aici e mai ok, dar sa nu ai asa ceva acasa sau la hotel, unde folosesti apa mai mult decat pentru a te spala pe maini. Incercati sa va spalati pe dinti la o chiuveta din asta cu senzori sau mai bine, incercati sa umpleti o cana/sticla cu apa ca sa udati florile :)

Dar ma gandesc ca senzorii sunt buni, dar nu stiu oamenii sa-i programeze :( cine stie… ideea e ca urasc senzorii pe care i-am intalnit eu pana acum prin toalete!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Ghiocel07 15 Jan 2010 @ 17:08

    Am ras cu lacrimi:)) Mi-i si te inchipuiam bajbaind prin toaleta dupa hartia igienica. Inca un inconvenient: nu poti sa citesti.

    Raspunde
  2. mo 15 Jan 2010 @ 17:38

    serb,
    ai gasit hartia?

    Raspunde
  3. Sby 15 Jan 2010 @ 18:38

    looooooool stiu prin ce ai trecut :) e frustrant :))

    Raspunde
  4. sip 16 Jan 2010 @ 11:26

    Linisteste-te nu esti singurul patit !
    Dar trebuie sa recunosc : este o mare porcarie !

    Raspunde
  5. GGD 17 Jan 2010 @ 21:23

    Serb, da cand ai patit ce ai facut, ai dat din ambele maini? :d

    Raspunde
  6. criserb 17 Jan 2010 @ 23:36

    Cred ca numai din stanga, incep sa ma obisnuiesc sa o folosesc :D

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)