Sari la conținut

Înghețată naturală la preț fără sens cu livrare acasă

shutterstock_102308947

Îmi scrie amica Tammy pe facebook:

Am facut azi comandă de înghețată (am dat share la mine) pentru că nu are sens prețul, e aberant de mic și înghețata e fantastică. Și când am vorbit cu omul la telefon, săracul zicea că nu își mai permit chiria și mi-a mulțumit pentru comandă. M-a emoționat cumva. Eu am crezut că sunt un brand mare, dar cumva fiind sezon rece lumea dacă mai cumpără, ia din supermarket. Au pus și livrare moca, doar – doar. Nu stiu, l-as ajuta cumva. Vouă nu va e poftă de niste gelato fain de tot? 50lei 1kg și vă aduce și acasă fără alt cost.

E aproape un gest egoist, daca dispar ei din piață….eu nu stiu unde mai mănânc :)

Ca ei le au naturale…

Ei bine, sunt în asentiment cu ea. Sunt oameni care merită ajutați, acei oameni care chiar încearcă să facă ceva bun. Din păcate nu au cum să concureze cu marile lanțuri de supermarketuri și deh… iarna este mai greu.

De poftă comandăm și noi, sunt sigur că o să ne facă seara mai dulce.

Dacă vreți și voi, aruncați un ochi aici și hai să-i facem omului weekendul mai frumos, să-i dăm măcar o speranță că o să fie bine.

Update: În circa 1 oră înghețata a fost la mine și pot să vă spun că este foarte bună, o recomand cu încredere!

Poză înghețată de pe shutterstock.com

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)