Sari la conținut

Oala cu Bunătăți vine la tine acasă

Am avut plăcerea să testez produsele celor de la Oala cu Bunătăți și vreau să share-uierc experiența cu voi.

Când am fost contactat de Radu care voia să-mi trimită o oală de mâncare de la Oala cu Bunătăți am fost puțin sceptic, dar am acceptat provocarea.

M-am uitat pe site, am ales ceva de acolo și i-am dat Danei pentru a primi ok-ul final. Ei bine, nu l-am primit, ea a vrut altceva. Am mers și de data asta pe mâna ei și bine am făcut.

Am dat comanda și am fost imediat contactat imediat de o domnișoară (după voce zic că era domnișoară) simpatică pentru a-mi confirma comanda și a mă întreba data și ora de livrare. Am spus ora și la ora respectivă oamenii au sunat la Dana la ușă cu ceea ce vedeți în poza de mai jos.

DSC_2746

DSC_2747

DSC_2748

Cum Dana a primit comanda la birou a mai durat puțin până să văd și eu despre ce este vorba.

M-am dus după a mea soție, am luat-o și mi-a spus foarte încântată că în seara asta nu mai trebuie să gătim că avem mâncarea gata făcută și încă pentru vreo 2-3 zile.

Ajuns acasă nu m-am putut abține să nu o degust cu toate că mi-am promis că nu mai mănânc seara. Ei bine, în seara asta am făcut o excepție. Chiar eram curios de gustul mâncării pentru că am auzit numai de bine despre ea.

Am desfăcut cutiile în care erau frumos ambalate și ceea ce vedeți voi mai jos aia am văzut și eu. Păcat că pozele nu vă pot împărtăși și mirosul :) Sau poate mai bine, bănuiesc că nu toată lumea a mâncat la ora asta.

DSC_2749

DSC_2750

DSC_2751

Mi-am pus din fiecare fel câte o porție și… le-am mâncat.

DSC_2753

DSC_2755

Dragilor, pot acum să vă spun că mâncarea nu a fost bună, a fost extrem de bună și nu vă spun asta pentru că m-a pus cineva să o fac, nu, nu m-a pus nimeni.

Ideea cu comanda a fost ca eu să descopăr noile produse de pe site-ul oalacubunatati.ro, produse ce fac parte din bucătăria Italiană. Produsele sunt noi pe site și din câte am înțeles sunt preparate de bucătarii de la Tratorria Verdi, restaurant la care eu am fost de câteva ori.

Știți cum sunt, delicioase.

Am comandat din bucătăria Italiană o oală de Pollo Inferno pentru că erau picante și de mult nu am mai mâncat ceva picant. Este pentru prima dată când eu am mâncat așa ceva, și nu că mi-au plăcut, au fost extraordinar de bune. Nu glumesc și nici nu exagerez deloc. Am să mai iau, chiar merită.

Pentru că nu puteam să-mi iau doar felul doi, am comandat și o oală de supă, mai exact supă de roșii cu curcan. Și asta la fel de bună.

Până acum nu am mai făcut comenzi din astea la oală, este o chestie nouă pentru mine, dar sunt convins că am să mai fac de acum înainte. Sunt momente când pur și simplu nu avem chef să gătim, sau nu avem timp, iar o mâncare comandată nu strică niciodată.

De ce o oală întreagă?

Pai este simplu. Noi suntem doi (deocamdată) și o oală din asta ne ajunge vreo 2-3 zile. Pe lângă asta se nimerește să mai avem prieteni pe la noi și atunci nu-i putem lăsa să se uite la noi în farfurie :)

Mai sunt și momentele alea când vin părinții pe la noi și atunci ne chinuim să gătim ceva, știți cum este la români, să fie pe masă. Ei bine, acum putem să comandam câte o astfel de oală de mâncare și să-i impresionăm de fiecare dată :)

Pe lângă asta prețul, de fiecare dată când mă duc să cumpăr ceva pentru a prepara un anumit fel de mâncare dau o grămadă de bani. În general trebuie să iau cantități mult mai mari de ingrediente pentru că nu se vând la gramajele de care am nevoie pentru un fel de mâncare. Și uite așa pe mine o mâncare mă costă destul de mult, mult mai mult decât cei 57 lei cât costă oala cu supă pe care am comandat-o acum.

Și nu neaparat banii, de multe ori mai prețios este timpul. Poate vrem și noi să plecăm pe undeva și noi stăm să facem de mâncare. Sunt momente în care parcă ai prefera să nu faci de mâncare, să comanzi.

Mă bucur acum că am fost contactat de Radu și că mi-a aratat că există această posibilitate. Bine, știam că există, dar până acum n-am încercat, am fost puțin sceptic. Nu credeam că mâncare pe care am să o primesc o să fie la fel de gustoasă ca cea făcută în casă. M-am înșelat.

Nu trebuie să mă credeți în cele prezentate mai sus, încercați atunci când aveți ocazia, atunci când vreți “să vă cumpărați” niște timp liber și vorbim după aceea. Atunci o să-mi dați dreptate, deocamdată o să fiți sceptici, așa cum am fost și eu.

Încă o mențiune aș vrea să fac, să nu aveți surprize. Preparatele se fac numai la comandă, așa că nu vă așteptați să sunați acum și să și plece curierul cu ele spre voi. Vedeți aici orarul de livrare și cu cât timp înainte trebuie să dați comanda.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)