Sari la conținut

Poze făcute cu Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Acum ceva vreme vă spuneam că vreau să-mi schimb telefonul și sunt dispus să renunț la Samsung pentru un telefon cu o cameră foto foarte bună. Ei bine, cei de la Samsung mi-au trimis în teste un telefon Samsung Galaxy S6 Edge Plus pentru a mă convinge singur dacă camera lui este bună sau nu.

După aproape 3 săptămâni de folosință pot să vă spun că are o cameră minunată. Nu am să intru în specificații tehnice, sunt sigur că le găsiți pe net, am să las pozele să vorbească în locul meu.

Am încercat să vă arat mai multe poze în condiții de iluminare proastă, spre deloc, pentru că aici este marele test. La lumina bună orice telefon știe să facă poze.

De când îl am nu am mai folosit aparatul foto deloc, sunt mulțumit de pozele pe care le face și consider că sunt bune de păstrat.

Cum v-am zis, de când cu piticul, când vreau să-i fac câte o poză, nu am chef să scot aparatul, pentru că anumite lucruri pur și simplu se întâmplă instant și nu e loc de premeditare.

O altă chestie super mișto este că atunci când telefonul este blocat, la dublu click pe butonul principal intră direct în cameră în mai puțin de o secundă. Ei zic că toată acțiunea durează juma’ de secundă, dar vă dați seama că nu am cum să măsor asta.

Nu știu cum o să fie următorul telefon, S7 Edge și S7 Edge Plus, dar S6-le face toți banii. Mă rog, asta în cazul în care căutați o cameră foto cu adevărat bună.

Despre telefon, am să scriu într-un alt post, acum voiam să vă povestesc doar de poze, motivul principal pentru care am primit acest telefon în teste.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)