Sari la conținut

RC Cars

Cand mi se pune pata pe ceva nici somn nu mai am :P

Azi m-am trezit la 6 si ceva cu gandul la masinute. Am intrat online si am gasit siteul rccartips.com un site cu o multime de informatii pentru cei pasionati de acest hobby cat si o multime de sfaturi pentru cei ce vor sa-si cumpere prima masinuta. Aici ma incadrez eu ;)

rccars

Ieri erau niste simple masinute, acum sunt RC Cars (asa se numesc) si numele lor vine de la Radio Controled Cars.

Am aflat si care sunt cele mai mari firme (Team Associated, HPI Racing, Traxxas, Kyosho, Tamiya, OFNA, Team Losi) care produc aceste masinute deci am de unde sa plec in cautarile mele

Fiind un incepator in domeniu se pare ca am nevoie de o masinuta electrica, RTR (ready to run), adica are tot ce-i trebuie ca sa te joci cu ea atunci cand o scoti din cutie, nu ai nevoie de nimic suplimentar, poate doar de un incarcator rapid de baterii, care incarca bateriile in 30 de minute in loc de 6-7 ore.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul de mai sus… deocamdata tre’ sa ma mai documentez inainte de a ma decide ce este mai bun pentru mine :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)