Sari la conținut

Surprinde-ti persoana iubita de Valentine’s Day

Dupa cum stiti vine Valentine’s Day si este un moment bun sa ne surprindem persoana iubita. Daca nu sunteti cu Valentine’s Day, merge si de Dragobete, efectul este acelasi :)

DSC_0466

Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus sunt niste oua fierte, tari, cu o forma de inimioara.

Nu va speriati, nu sunt greu de facut, tot ce aveti nevoie aveti deja in casa, asa ca hai sa va spun cum sta treaba.

So, aveti nevoie de un bat, un betisor chinezesc sa zicem, sau chiar un pix daca betisoare nu aveti in casa. Pe langa betisor va mai trebuie o bucata de carton si un elastic sau o sarma.

Un carton de preferat sa luati de la o chestie alimentara, de la o cutie de lapte sau de la o cutie de suc pe care trebuie sa o spalati bine.

Eu am folosit asa cum vedeti mai jos cartonul de la o cutie de lapte si un betisor chinezesc.

DSC_0442

DSC_0441

Pe langa asta mai aveti nevoie de ingredientul principal, oul, de preferat unul de casa pentru ca este mai sanatos, dar merge si de la alimentara daca altceva nu aveti.

Bun, puneti niste apa la fiert si dupa ce fierbe bagati si oul in vas. Trebuie sa-l lasati la fiert vreo 10 minute pentru ca oul sa fie tare. Nu stiu daca asta este timpul potrivit pentru un ou tare, dar eu asa m-am invatat si am vazut ca functioneaza.

Ca o paranteza, nu stiu voi cum faceti ca oul sa nu crape in timpul fierberii, dar eu ii dau o gaura in fund. O gaura mica cu un bold. Nu se vede si nici nu tre’ sa va faceti griji ca ar curge continutul oului, este safe, am incercat de atatea ori. Daca aveti un dispozitiv special pentru chestia asta cu atat mai bine.

Dupa ce ati fiert bine oul, il scoateti din vas – usor este cu o lingura – si il decojiti. Operatia asta trebuie sa o faceti repede, cat oul este inca fierbinte. Este posibil sa mearga si dupa ce oul se raceste putin, eu am incercat cu oul cald asa cum am fost sfatuit.

Dupa ce-l decojiti introduceti oul intre carton si batul ce-l aveati pregatit.

DSC_0445

DSC_0446

Imaginile de mai sus sper ca sunt destul de clare. Nu este nicio filozofie.

Sa incercati sa fiti totusi atenti cu oul, sa nu apasati foarte tare sa nu-l spargeti.

Bagati oul cu tot cu carton si betisor in frigider pentru 10 minute.

Dupa ce-l scoateti indepartati cartonul si betisoul si o sa aveti ceva de genul.

DSC_0460

Apoi il taiati si il asezati frumos pe o farfurie, efectul este garantat.

DSC_0453

Daca aveti pe acasa si un feliator pentru oua puteti sa incercati sa-l folositi. O sa aveti mai multe felii si o sa puteti decora farfuria mai usor.

DSC_0466

Cam asta este tot, nu este greu si rezultaul o sa va lase persoana iubita cu gura cascata.

Daca v-a placut aceasta idee va rog sa o share-uiti si cu prietenii vostri!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)