Sari la conținut

Terapie pentru îngeri

În cei 8 ani de când am blogul am cunoscut mulți oameni cu suflet mare, dar probabil omul cu cel mai mare suflet pe care l-am cunoscut eu datorită online-ului este Daniel Mitre.

Nu am să vă povestesc acum despre Daniel, dacă vreți să știți mai multe despre el cu siguranță google are foarte multe răspunsuri la întrebările voastre.

Acum vreau să vă prezint un nou proiect în care s-a implicat Daniel, un proiect (site, facebook) prin intermediul căruia încearcă să-i ajute pe copiii cu dizabilități.

Terapie pentru îngeri este un mic proiect prin care încercăm să oferim câteva servicii părinților care au în componența familiei copii cu dizabilități. Terapie prin mișcare controlată, masaj terapeutic. În general asta putem să oferim și proiectul este în plină desfășurare. Am alocat peste 500 de ore acestui proiect. Suntem în faza în care am făcut deja primele 10-15 ore. Drumul este foarte lung și avem nevoie de sprijin. Numărul exact al copiilor este în continuă creștere. Părinții ne trimit mesaje și ne roagă să îi ajutăm. De cele mai multe ori este greu să reușim să rezolvăm fiecare cerere, încercăm pe cât posibil să ajutăm pe fiecare. Nu cerem bani pentru aceste servicii. O facem pentru că noi am înțeles că oamenii au nevoie de oameni și mai ales de speranță.

Cu toate astea, cu toate că ceea ce face, face din suflet și fără să ceară vreun ban pentru serviciile sale, banii sunt totuși un rău necesar. Este nevoie de bani pentru transport, atunci când persoanele nu pot ajunge la cabinet, este nevoie de bani pentru consumabile, uleiuri, creme, loțiuni speciale etc.

Prin acest articol aș vrea să-l ajut pe Daneil să-și ducă proiectul cât mai departe și să vă rog să-l sprijiniți și voi. Pentru cei care vor să-l susțină a deschis un cont de paypal prin intermediul căruia puteți să-l ajutați să-și ducă munca mai departe.

Contul este contact [at] aradulmeu [punct] ro.

În fotografia atașată îl vedeți pe Vlăduț și pe Daneil. Vlăduț trăiește în lumea lui și în același timp în lumea noastră. Este un copil extraordinar, plin de viață și emană o bucurie teribilă în jurul lui. Este pentru cei mai mulți dintre noi un model, așa mic cum îl vedem.

mara

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)