Sari la conținut

Vico Marcus 3 – Night Test

A trecut ceva timp de când nu mai aveam nicio cameră pentru mașină și a venit momentul să apară alta în viața mea. Am ales fără să studiez prea mult, dar am avut încredere totală în Valentin, un tip care se pricepe destul de bine la astea.

Acum că am o jucărie nouă am zis că trebuie să o instalez repede și să o testez. Din păcate era noapte iar vremea ploioasă, dar poate că este mai bine așa, majoritatea sunt curioși cum filmează o cameră noaptea, că ziua știe să filmeze ok aproape orice săpunieră.

Până să mă prind eu ce și cum cu Premiere-ul ăsta, vă las cu filmulețul de mai jos. A fost filmat cu Vico Marcus 3 la 1080p și 60fps-uri. În Premiere nu i-am facut altceva decât o redimensionare la 720p și 30fps-uri pentru că youtube oricum nu știe mai mult iar eu consider că peste 720p nu are rost să pun video-uri pe net, pe bune, cui i-ar folosi?

Până să fac filmulețul ăsta am filmat cu un filtru polarizator (așa îl montasem pe suport când am luat camera) pe care l-am dat jos chiar înainte de a face filmulețul de mai sus.

Am păstrat două cadre, unul cu filtru polarizator și unul fără. Sper că se vede diferența și să nu faceți ca mine, să nu filmați cu acest filtru noaptea.

(click pe poze pentru a le mări)

bscap0001

bscap0002

Cam atât pentru moment, concluziile le puteți trage și singuri.

Am să mai revin zilele astea cu niște teste, poate sunteți curioși să vedeți cum filmează și ziua sau seara.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)