Sari la conținut

1 Mai la mare

Chiar daca am fost la mare in 29.04 sa zicem ca am fost de 1 mai.

Bineinteles ca aceasta excursie nu putea sa inceapa decat la o ora foarte matinala la care Cris s-a gandit sa ma trezeasca, adica un 7:30 :( M-am trezit am luat-o pe Cris si pe Cata, si ca un responsabil ce sunt am fost pana la birou sa hranesc pestii de care Canalia nu are grija deloc.

Dupa aceasta operatiune, am “ridicat-o” si pe micuta Lex care dormea in picioare. Pe cat e de mica, pe atat e de somnoroasa :D

Am pornit la drum, si cu greu am parcurs toata autostrada din cauza insectelor care ne-au atacat la greu. Eu zic ca pe Cris, dar ea zice ca pe mine. Nu stiu ce sa cred, cert e ca masina mea arata ca un cimitir al insectelor.

A fost nevoie de o oprire, intr-un loc greu de gasit pe drumul spre mare :P

Am ajuns la mare, unde chiar a fost foarte misto, vremea buna, nici urma de nori (asa cum anunta INMH) soare si o temperatura de 23-24 grade.

Ne-am plimbat pe malul marii foarte romantic, eu cu 3 fete :D, Cris a facut o multime de poze apoi am stat si am lenevit in nisipul care ne intra peste tot din cauza “furtunii de nisip” ce nu ne dadea pace :D

Era sa o pierdem pe Lex pe care cu greu am reusit sa o tinem pe mal, ea se credea sirena si vroia sa inoate in apa care avea 3 grade.

Dupa ce am terminat cu plimbarea pe plaja, am fost asa cum era firesc la cumparaturi si ne-am cumparat toti blugi :P asta asa ca sa nu venim cu mana goala de la mare. Obositi de aceste cumparaturi ne-am oprit undeva in satul de vacanta la o super terasa (local de cat. III – nu credeam ca exista asa ceva) unde am mancat si baut pe saturate. Lex a baut multe pahare de suc de la dozator :) verde si roz. Tot aici am luat lozuri si se pare ca Cris este cea mai norocoasa dintre noi a castigat de 2 ori la rand cate 2 lei :D

Satui de atata mare/soare/apa/suc verde/buna dispozitie/liniste am plecat spre casa. Autostrada ne-a facut sa simtim ca traim. Furtuna de nisip ne-a urmarit pana aproape de Bucuresti, unde am ajuns cu bine.

In cateva cuvinte frumoase furate de la cineva drag: “Splendida excursie … o mica rupere de stresul cotidian, o reincarcare a bateriilor … cateva ore de liniste … si mare!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. varf de sageata 1 May 2007 @ 12:34
    Raspunde
  2. tode 2 May 2007 @ 09:08

    o sa relationam mai mult cri cri?

    Raspunde
  3. Lexya 2 May 2007 @ 10:50

    mi-e dor de mare deja :(( :((
    eu nu sunt somnoroaaaasa , noooo

    Raspunde
  4. criserb 2 May 2007 @ 22:38

    cine stie tode, om trai si om vedea. Viata e plina de surprize. De din alea neplacute sunt satul le mai asteptam si pe alea placute.

    BTW. “porno star” nu se accepta ca nume, te baga in spam automat :P

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)