Sari la conținut

25.000 lei pentru un nume de rețetă. Îi vrei?

Mă tot uit la spotul de mai jos și nu-mi vine nimic în cap.

Indiciul pe care spotul îl dezvăluie este clar legat de locul în care se află Cabral și Puya, că altfel eu nu văd de ce i-ar fi dus până acolo, și totuși, care este numele rețetei?

Sunt o mulțime de mâncăruri grecești de la care cred eu că vine numele rețetei, dar nu-mi vin în cap una care să se potrivească. Având în vedere că cipsurile se vând în România sunt sigur că numele rețetei o să fie în Limba Română. Cel puțin așa cred eu.

Poate mă ajutați voi să descopăr numele, poate aveti voi vreo idee că eu sunt cam blocat în faza asta.

Am doar un singur gând, luându-mă după locul în care a fost filmat clipul și meniul pe care îl ia Cabral în mână, eu aș spune că numele rețetei pentru punga Rețeta secretă A este Aperitive Grecești.

Știți că puteți câștiga 25.000 lei dacă ghiciți numele rețetei? Sunt 3 marii premii de câte 25.000 lei fiecare, 1000 lei premiu zilnic și câte o excursie culinară în Europa pe săptămână. Nu-s premii de lepădat și sper ca un cititor al acestui blog să câștige măcar unul dintre ele. Au mai fost pe acest blog mulți norocoși, mă gândesc că este posibil să avem și la acest concurs.

So, fiți cu ochii pe www.retetelays.ro, pe pagina de facebook Lay’s România și pe blogurile participante în campanie* și aveți șansa să ghiciți numele rețetelor Lay’s.

Eu cred că nu este greu, ai nevoie de inspirație.

* Blogurile participante în campanie sunt ale stimabililor: CabralAndreea, Mădălin, Andrei, AndiAndreea, Cristi, Alina și Dragoș, Isabela și renumitul Andrei din Brăila ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)