Sari la conținut

8K de la youtube

Nu știu cum se vede la voi în 8k, dar calculatorul meu nu prea suportă. În 4k se vede impecabil, în 8k la mine sacadează.

Se pare că este un nou început pentru youtube pe care eu chiar nu-l văd prea util pentru viitorul apropiat. Nici pentru cel îndepărtat, dar hai să nu mă pronunț pentru o perioadă prea mare de timp.

via

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Andrei 8 Jun 2015 @ 22:48

    “eu chiar nu-l văd prea util pentru viitorul apropiat. Nici pentru cel îndepărtat, dar hai să nu mă pronunț pentru o perioadă prea mare de timp.”, nu as putea sa zic ca sunt de acord cu tine, pentru ca software-ul si hardware-ul sunt atat de bine conectate intre ele, se forteaza una pe cealalta sa evolueze. Software care se apropie foarte tare de high-end-ul in hardware in momentul de fata, forteaza capacitatea componentelor sa creasca, iar momentul in care capactatea fizica creste, programele care folosesc acea capacitate creste si ea. E doar un trebd firesc, parerea mea :)

    Raspunde
  2. criserb 9 Jun 2015 @ 23:28

    @Andrei – Te cred man, dar la 2 m nu ai cum să vezi diferența dintre un 4K, 8K sau un 720. Deci nu cred că merită timpul pierdut în plus pentru a se încărca un film cu o rezoluție așa mare.

    Raspunde
  3. roxana 30 Jun 2015 @ 19:28

    @criserb – Daca nu ai tv 4k nu exista nicio diferenta. Daca televizorul are rezolutia maxima 1920×1080 (FullHD) el va lua imaginea 4K si o va mari facand-o 1920 x 1080 asta daca vrei sa vezi full screen.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)