Sari la conținut

Stickare pentru perete

1656239_10152197390574886_1918630960_n

Am fost ieri la o prietena si am vazut un sticker misto pe perete. I-am facut poza si l-am pus pe facebook si am vazut ca poza respectiva a primit multe like-uri. Pe buna dreptate pentru ca stickerul este chiar misto.

Daca va place puteti sa va puneti si voi asa ceva pe perete, gasiti aici si aici mai multe modele. Nu sunt scumpe si dau un aspect mai interesant camerei.

Update: Se pare că modelul de mai sus a fost achiziționat de aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Razvan 17 Feb 2014 @ 23:23

    Super mișto. Se anunță la mine acasă o revopsire a pereților și acum mă gândesc și la stickerele astea.

    Raspunde
  2. liana 19 Feb 2014 @ 18:45

    Pe vremuri, femeile de la tara coseau niste chestii, gen o tanti in fata aragazului si deasupra scriau, tot cusut, pe acelasi “tablou” ceva legat de bucatarie, mancare,dzeu , familie, fraze d-astea profundele…
    Acum am “evoluat” cica, lipim cuvinte plastifiate, nu mai stam cu etamina, ata si acul in mana.

    Raspunde
  3. criserb 20 Feb 2014 @ 00:35

    @liana – Se schimba vremurile. Pe vremuri stateam cu lumanarea in casa, acum avem enșpe consumatoare de curent…

    Raspunde
  4. EMIL 21 Oct 2014 @ 11:02

    Buna ziua, va precizez ca modelul ne apartine si corect si fair ar fi sa fim si noi mentionati acolo. Va multumesc.

    Raspunde
  5. criserb 21 Oct 2014 @ 11:46

    @EMIL – Dă-mi voie să nu te cred. Vrei să spui că tot internetul v-a furat pe voi?

    Raspunde
  6. EMIL 21 Oct 2014 @ 11:57

    Da-mi voie sa-ti atrag atentia asupra formatului scrisului si a paginarii…crede-ma pe cuvant cand iti spun ca modelul in forma aceasta ne apartine. Eu nu am pretins ca nu exista modele asemanatoare.

    Raspunde
  7. criserb 21 Oct 2014 @ 13:04

    @EMIL – am înțeles ideea. Se vede clar că voi ați luat un text de la alții și i-ați schimbat fontul și forma de aranjare a textului. Nu aveam de gând să vorbesc despre asta, chiar nu este treaba mea ceea ce faceți, dar m-a deranjat “modelul ne apartine si corect si fair ar fi sa fim si noi mentionati acolo”.

    Eu am pozat un poster la un om în casă, habar nu am de unde l-a cumpărat deci nu aveam de unde să știu cine l-a făcut, etc. L-am pus pe net și sunt tras cumva de urechi că “corect si fair”… Mă întreb, acolo unde aveți voi afișat modelul spre vânzare, ați specificat și voi de unde l-ați copiat? Asta dacă vorbim de corect și de fair.

    În rest… nu mă deranjează să vă precizez în articol, n-am nimic de pierdut, dar hai să nu dăm lecții de corectitudine și cinste ;)

    Raspunde
  8. EMIL 21 Oct 2014 @ 13:08

    Punct ochit… punct lovit si ma refer aici la observatiile tale, pertinente si conforme cu realitatea. Imi cer scuze pe aceasta cale pentru exprimarea deloc fericita. Multumesc anticipat pt intelegere.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)