Sari la conținut

S-a schimbat si gmail-ul

noul-gmail

Dupa ce va ziceam acum cateva zile ca s-a schimbat facebook-ul, azi trebuie sa va anunt, cu parere de rau, ca s-a schimbat si Gmail-ul.

Nu s-a schimbat foarte mult, s-a schimbat in principal prin prisma felului in care apare fereastra de scriere a email-ului.

Ea s-a schimbat, layout-ul este este diferit, lucru care pot sa spun ca nu ma deranjeaza chiar prea mult. Ceea ce ma deranjeaza este modul de atasare al pozelor, in loc sa apara atasate la mail, ca pana acum, ele apar inline, printre text, lucru destul de neplacut. Cel putin pentru mine.

Probabil o sa ne obisnuim si cu schimbarea asta, nu prea avem incotro. Daca pana acum exista posibilitatea de a alege, intre versiunea veche si cea noua, acum nu mai avem. O sa luam versiunea noua de buna si o sa ne obisnuim cu ea asa cum este.

Asta daca nu vrem sa schimbam email-ul, ceea ce nu cred ca putem. Nu sunt multe servicii de email asa ok ca cel oferit de google.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Andy 1 Apr 2013 @ 10:25

    Modificarea asta e in Gmail de mai multa vreme, doar ca utilizatorii puteau opta daca s-o foloseasca sau nu. Acum a devenit obligatorie.

    Raspunde
  2. criserb 1 Apr 2013 @ 10:31

    @Andy – yep. Si nu ma deranjeaza felul in care arata, deh, nu prea conteaza asta, cel mai mult ma deranjeaza ca la drag-n-drop imi baga pozele inline… si la cate zeci de poze trimit/primesc pe zi este enervant.

    Raspunde
  3. Lucian 1 Apr 2013 @ 19:34

    Nu stiu ce sa zic, mie de la un timp nu prea imi mai plac schimbarile, ori nu sunt prea adaptabil ori celelalte lucruri mi se pareau mai bune. De exemplu facebook-ul, il prefer de 1000 de ori pe cel de la inceput decat pe asta de acum, dar asta e treaba.

    Raspunde
  4. Crox 2 Apr 2013 @ 01:11

    Parca mi-ar fi citit gandurile. Defapt, cred ca le-au anticipat. Modul de scriere a unui email este chiar peste asteptari. Genial.
    Cat despre poze, comprimati-le, salvati planeta!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)