Sari la conținut

Se schimbă bordurile încă o dată

Mergeam ieri pe Bulevardul Nicolae Grigorescu și am constatat că bordurile pe care le-au pus anul trecut (sau maxim acum doi ani) nu mai sunt bune și trebuie înlocuite. De data asta nu mai sunt cumpărate borduri ca până acum, de data asta sunt turnate la fața locului.

borduri1

Câțiva metri mai încolo, după ce am scăpat de cofraje am dat de bordurile vechi. Se poate vedea destul de bine din screenshot-ul de mai jos că bordurile erau destul de noi și nu prezentau urme de uzură, dar deh, trebuie schimbate.

Mă întreb cât o să mai suporte bucureștenii schimbările astea de borduri. Chiar avem nevoie de unele noi în fiecare an?

borduri2

Trecând totuși peste aceste aspecte stau și mă întreb oare chiar nu există cineva să supervizeze aceste lucrări, oare chiar este nevoie de asemenea cofraje care să ocupe o bună bucată din banda de circulație?

borduri3

Sau poate am avut eu ghinion și este singura stradă din București pe care se schimbă bordurile, poate în rest lucrurile sunt normale…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Sher 7 May 2014 @ 13:08

    Ce sector este asta?

    Raspunde
  2. criserb 7 May 2014 @ 13:25

    @Sher – Cred că 3. Pozele sunt făcute aici.

    Raspunde
  3. razorsbk 7 May 2014 @ 13:39

    La fel si pe Baba Novac, se pare ca Negoita dupa ce a dat parcul pe 3 lovele acum vrea sa scoata niste bani cu bordurile.

    Raspunde
  4. criserb 7 May 2014 @ 14:38

    @razorsbk – păi să scoată, dar să le pună acolo un este cazul, că mai sunt locuri, nu acolo unde le-a pus și anul trecut…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)