Sari la conținut

Caut două fete pentru un concurs de tuns

IMG_254800337851708Pe prietenul George îl știți, v-am mai povestit de el (aici, aici,aici, și probabil în multe alte locuri). Ideea este că acum participă la un concurs tunsoare și culoare și are nevoie de două fete.

Una pentru proba de tunsoare care trebuie să aibă părul până la baza umerilor și să se lase tunsă până pe la baza urechilor. De preferat să aibă o culoare deschisă la păr pentru că o să fie și vopsită. Părul preferabil sa fie drept.

A doua, trebuie să fie cam ca și prima, dar să fie dispusă la culori foarte trasnite. Dacă ulterior va dori să revină la culoarea inițială, se rezolvă după concurs.

Menționez că fetele nu vor fi plătite pentru asta, se vor alege cu o tunsoare specială și vor primi cate un voucher (tuns, spălat și coafat) la George la salon (Abbate Dorobanți).

Doritoarele sunt rugate să îmi trimită câteva poze (mailul meu îl aveți pe pagina de contact), pentru ca George să le aleagă pe cele potrivite.

Ah, fetele trebuie să aibă liberă toată ziua de sâmbătă, 17 mai.

Update: am mai găsit acum niște poze mai vechi, le pun și pe astea mai jos ca să vă dați seama cam despre ce este vorba.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)