Sari la conținut

Fetele din cartierul meu sunt cele mai norocoase

Este o zi banală de sâmbătă și m-am trezit primul. Mi-am băut cafeaua, am fumat cele câteva țigări (voi să nu faceți ca mine) și am zis să pregătesc micul dejun pentru a mea jumătate mai somnoroasă. Cum nu aveam mare lucru prin casă și cum știam că preferă anumite chestii la micul dejun am făcut un duș și am plecat spre piață și Mega Image.

Acolo surpriză, încă vreo 10-15 băieți ca mine făceau același lucru. Căutau chestii pentru micul dejun. 10-15 băieți și nicio fată.

De aici îmi dau seama că fetele sunt niște norocoase, cel puțin cele de la mine din cartier. Toate s-au trezit astăzi cu micul dejun la pat, pentru că au niște soți deosebiți :P

No bun, hai să nu mă mai laud singur, sunt curios cum este la voi. La voi cine pregătește micul dejun, cine doarme mai mult? :)

20140214_083905

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. RoxanaM 23 Aug 2014 @ 12:55

    In ce zona e mega image-ul asta? Sa stim si noi, celelalte nenorocoase :)

    Raspunde
  2. criserb 23 Aug 2014 @ 18:35

    @RoxanaM – poate că sunteți nenorocoase cu un motiv, nimic nu este întâmplător ;) Vine el “norocul” la toată lumea, nu trebuie să te îndoiești de asta!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)