Sari la conținut

Sotia trebuie surprinsa din cand in cand

Sotia trebuie surprinsa din cand in cand si mi-as permite sa spun ca nu foarte des. Daca o surprinzi in fiecare zi atunci nu mai putem vorbi de surprindere, o sa devina o obisnuinta. Unii o sa ma contrazica, dar de-a lungul timpului am ajuns singur la concluzia asta. Acorda-i atentia cuvenita in fiecare zi, fii alaturi de ea in orice moment, dar nu-i lua flori in fiecare zi. O vreme o sa-i placa, apoi o sa se obisnuiasca cu ideea iar floarea nu o sa mai aiba aceeasi semnificatie pentru ea.

La fel si cu surprizele, sa fie, dar din cand in cand.

Sa trecem totusi peste introducere ca m-am cam lungit, ati inteles punctul meu de vedere si acum sa va povestesc cum am “dat-o pe spate” in aceasta dimineata.

Cu toate ca nu sarbatorim Valentine’s Day am zis ca este un moment numai bun sa-i fac o surpriza, pentru ca exact la asta nu se astepta, stia ca nu am treaba cu sarbatoarea si ca mai degraba sarbatoresc Dragobetele.

De dimineata am surprins-o cu micul dejun la pat. Deh, a fost pentru doua persoana ca doar nu era sa salivez pe acolo.

20140214_083905

20140214_084033

20140214_084047

Nu a fost mare lucru, a fost doar un gest frumos, dar va spun ca a ramas fara cuvinte, pentru ca nu se astepta. Se uita chiar ciudat la mine, banuia ca iar am facut vreo prostie, dar surpriza, chiar n-am facut :)

Sunt mici momente, poate neinsemnate (zic unii), care tre’ sa fie. Este bine sa nu le omiteti nici voi.

Bine, sigur o sa-mi spuna unii ca trebuia sa gatesc eu ceva, ca atunci surpriza era si mai placuta, posibil sa fie chiar asa, dar sunt momente cand nu ai timp si atunci apelezi la altii mai buni, iar eu consider ca cei de la Paul sunt destul de buni sau cel putin sunt pe gustul nostru. Si au fost si de data asta, motiv pentru care le multumesc.

Ce sa va zic, incercati macar o data chestia asta si o sa-i vedeti zambetul ala pana la urechi. Este priceless :)

P.S. Bine, zambetul ala apare numai dupa ce s-a convins ca nu ati facut nimic rau si ca nu vreti sa va spalati pacatele cu mica surpriza.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. Cris 16 Feb 2014 @ 10:46

    foarte draguta supriza! bravos, cred ca sotiei tale i-a placut tare :) sunt de accord cu tine, o supriza din cand in cand, din ambele parti, e perfecta.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)