Sari la conținut

O lopată care merită fiecare bănuț

Am pe acasă ceva lopeți, am chiar și vreo două speciale pentru zăpadă, dar parcă erau prea mici și nu aveam sport deloc. Una din ele avea și coada tăiată, pentru că atunci când stăteam la bloc ea stătea în portbagajul mașinii.

Ieri, la câtă zăpadă am avut, am simțit nevoia de una mai mare.

Am fost în Cora și am avut noroc să găsesc o lopată mare, o lopată despre care mai citisem pe net. O lopată făcută în Finlanda, o țară care să zicem că are mai multă zăpadă ca noi, și bănuiesc că mai multă experiență în lopeți pentru zăpadă.

Am dat ceva bani pe ea, nu a fost ieftină, dar nici prea multe variante ok nu am avut în Cora, nici timp să caut prim mai multe magazine.

143001-action-pusher

Ajuns acasă, am trecut la treabă și am dat la lopată cam toată ziua.

Lopata asta este super tare, este ceva de vis. Nu este grea, se mânuiește foarte ușor, are un randament destul de mare și cel mai important nu se lipește zăpada de ea. Este cea mai tare lopată pe care am avut-o vreodată.

So, în caz că aveți nevoie de o lopată adevărată pentru zăpadă, o lopată care să vă facă mai ușoară deszăpezirea curții, aleilor, a drumului de acces, aceasta este o lopată ideală.

Până și fii-miu s-a îndrăgostit de ea, cum o vede nu-i mai trebuie nimic altceva… lopata mea îi este suficientă :)

DSC_0098

P.S. Mădă & Octa vor ca lopata să fie cadoul lor de casă nouă, așa că… vă mulțumesc dragilor ;)

P.P.S. Dacă cautați și voi una la un preț mai bun, vedeți aici, la Cora a fost semnificativ mai scumpă.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. 1qlee 18 Jan 2016 @ 18:45

    Lopata am vazut-o. Da in spatele tau e numai zapada necuratata. Dai lopata mezinului sa o curete….:P

    Raspunde
  2. criserb 18 Jan 2016 @ 22:38

    @1qlee – man, nu am vrut să scap de ea de tot, doar pe alei și stradă, în curte lasă să fie zăpadă, să mă joc cu puștiul :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)