Sari la conținut

Se intampla in Romania

GATA-PENTRU-DESZAPEZIREIn Bucuresti e cam multa zapada. Probabil ca vedeti la televizor, pe interent sau mai stiu eu pe unde. Lumea e nemultumita ca nu prea stie sa conduca pe zapada. Deh, e normal, nu-s bucurestenii invatati cu asa ceva, ca aici nu e munte.

Pentru a le face viata mai usoara, firmele insarcinate cu deszapezirea si-au scos utilajele pe drumuri. La un moment dat ele au ajuns la iesirea spre Otopeni, unde se pare ca au fost intoarse din drum de catre politistii care si-au luat in serios rolul. Culmea, tocmai acum.

I-au intors pe baietii cu plugurile inapoi, nu le-au permis sa deszapezeasca iesirea spre Otopeni pentru ca utilajele alea nu aveau rovigneta. Si daca nu aveau, nu aveau voie sa faca un bine cetateanului. Mai bine sa crape acolo inzapezit.

Ca la noi la nimeni…

Urmeaza sa opreasca salvarile pentru ca nu si-au luat rovigneta. Ce conteaza ca ele se duc sa salveze un om? Poa’ sa moara, n-ai rovigenta nu te duci niciunde.

Azi noapte, drumul era înzăpezit în dreptul Aeroportului Otopeni, iar utilajele de la Administraţia Drumurilor erau prinse în circulaţia rutieră. Am trimis nişte băieţi de la noi… E cineva de la poliţia rutieră aici? (primeşte răspuns afirmativ, n.r.) Voiam să vă mulţumesc respectuos că după ce abia am adunat două utilaje, am avut o mare problemă. Am fugit să cumpărăm roviniete. Bă băieţi! E ca în filmele cu proşti. Vreau să zic că sunt utilaje de deszăpezire, respectăm legea, dar putea să le cumpere şi unul dintre băieţii ăştia tineri ai mei dimineaţă… Nu-l trimiţi, dom’le, pe ăla pe viscolul ăla… Eu am fost acolo. Nu vă spun din filme. Vorbiţi cu ofiţerii şi subofiţerii din poliţie. Dacă vreţi să ne luaţi la mişto cu chestiile astea, atunci să ştii că ştiu şi eu să mă port la fel. Nu e timp pentru aşa ceva. O oră şi jumătate… Au rămas şi ei în zăpadă şi au venit şi i-au tras cu maşinile cei de la CNADR şi abia pe urmă au deszăpezit bucata aia nenorocită de drum, să ajungă lumea la aeroport”, a spus Oprescu, potrivit RTV.

[sursa]

Se mai mira cineva acum, ca politisitii sunt vazuti asa cum sunt vazuti?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. octavian 27 Jan 2012 @ 14:57

    aveai pretentii?

    Raspunde
  2. nenea popa 27 Jan 2012 @ 15:27

    La amblante nu e bligatorie rovinieta :P astia sunt politistii aia nemultumiti de salarii?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)