Sari la conținut

Bucurestiul noaptea

Aseara am iesit cu Octavian sa facem niste poze prin Bucuresti. Din pacate nu prea am avut ce poza, multe cladiri nu sunt luminate dupa ora 11 :( asa ca ne-am limitat la ce-am gasit luminat.

Sunt convins ca v-ati saturat de clasicele poze cu Bucurestiul noaptea, asa ca am incercat sa le abordez putin altfel.

Daca va plac sau nu, vedeti voi mai jos :)

bucuresti---casa-poporului

bucuresti---casa-poporului1

bucuresti---casa-poporului2

bucuresti---palatul-de-justitie

bucuresti---calea-victoriei 

bucuresti---ateneul-roman

bucuresti---parcul-de-triumf

Nu pot sa inchei acest post inainte de a va spune ca Bucurestiul nu este un oras in care poti sa te plimbi linistit noaptea pe strazi. O multime de aurolaci, si ma refer aici la zonele foarte centrale, in fata Ateneului nu poti face 2 pasi fara sa nu vina vreun boschetar la tine sa-ti ceara ceva. Ma si gandesc la saracii straini care stau la Hilton. Ce parere isi fac ei despre tara noastra?

Sa nu mai vorbesc de idiotii care tipau din masini la noi “Imi faci si mie o poza?” sau “Da-mi mie aparatul tau” sau alte chestii pe care prefer sa nu le pun pe blog…

Traim intr-un oras plin de “gunoaie umane”… stiu ca suna dur, dar incercati sa va plimbati noaptea pe strazi si o sa-mi dati dreptate.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
15 comentarii
  1. Anca 11 Aug 2010 @ 17:32

    Foarte frumoase sunt pozele! :)

    Raspunde
  2. criserb 11 Aug 2010 @ 17:35

    Merci colega :) Daca iti plac asa de mult baga si un RT :P

    Raspunde
  3. octavian 11 Aug 2010 @ 18:13

    superbe, felicitari!

    Raspunde
  4. A.Dragos 11 Aug 2010 @ 19:45

    Frumoase fotografiile insa parca mi-ar fi placut sa le fi lasat cu saturatia normala :)

    Raspunde
  5. Catalin 11 Aug 2010 @ 22:07

    Foarte faine!

    Raspunde
  6. Mihai 12 Aug 2010 @ 09:06

    Nu sunt un mester in ale fotografiei, dar ca simplu privitor, imi plac pozele. Nu m-am mai plimbat demult noaptea, dar stiam ca ai probleme doar daca te plimbi prin anumite zone. In zonele centrale ma asteptam sa fie ok.

    Raspunde
  7. Bubul 12 Aug 2010 @ 09:36

    A 5 a poza(Calea Victoriei?) e un pic tremurata :-\” in rest mega tari!

    Raspunde
  8. Daniel 12 Aug 2010 @ 11:37

    Salut,

    Superbe pozele. poti sa imi spui si mie setarile folosite? sau unde gasesc si eu un tutorial ceva?

    Merci

    Raspunde
  9. sip 12 Aug 2010 @ 11:40

    Da sunt frumoase, bravo !

    Raspunde
  10. mo 12 Aug 2010 @ 12:02

    mie imi place poza cu palatul de justitie…

    Raspunde
  11. criserb 12 Aug 2010 @ 12:19

    @Mo – si mie tot aia :P

    @Daniel – Pai sunt setari diferite. In principiu timpi mari de expunere, 6 – 15 secunde si o diafragma destul de inchisa, F16 – F22 iar apoi convertite in culorile pe care le vezi in Photoshop. Am incercat asa cum am zis sa le fac putin altfel, de aia am preferat sa nu le las color…

    Raspunde
  12. Valy & Deima COFARU 12 Aug 2010 @ 14:04

    Frumoase.Imi aduc aminte acum vreo 5 ani cand am avut cateva zile pana sa ma imbarc pe avion si impreuna cu niste prietenei, a se citi bodygurd :-) , am facut fotografii prin Bucuresti, mai pe fuga dar mi-a placut ce a iesit. Mie imi plac color mai mult . Chiar daca s-ar putea sa fi vazut iti mai las odata link-ul catre postarea mea despre Bucuresti. http://www.valycofaru.com/2008/10/bucuresti-romania/
    P.S. O sa facem noaptea in Vegas si in Denver cate o sedinta foto. Sa vedem ce o sa iasa :-)

    Raspunde
  13. criserb 12 Aug 2010 @ 14:54

    @Valy – Abia astep sa facem sedintele foto pe acolo. In general cand vizitez un oras il pozez atat ziua cat si noaptea :) Nush de ce dar noapta imi place mai mult.

    Frumoase pozele tale din Bucuresti, le stiam :P

    Cat despre partea cu culorile am preferat eu sa le fac alb/negru doar pentru ca sunt prea multe poze color pe net, iti dai seama ca eu le-am facut color :)

    Raspunde
  14. Valy & Deima COFARU 12 Aug 2010 @ 15:32

    Stiu de ce iti plac noaptea. O fotografie reusita este reprezentata de imortalizarea spectacolului luminii, al jocului cu lumina si cu umbrele. Raiul fotografilor este la rasaritul soarelui, apusul soarelui si ,zic eu , implicit noaptea cand luminile se desfasoara cu timiditate. Timiditate care face ca un amator, ajutat de mama natura, sa se manifeste ca un profesionist.
    Probabil ca multa lume nu va fi de acord cu cele ce urmeaza dar, o lume alb negru e intradevar mult mai artistica , insa o lume impregnata de culoare este insasi insufletirea de viata si energie a ceea ce ne inconjoara.Pana la 99 de ani suntem prea tineri pentru a ne limita, a ne pune bariere in a ne juca cu lumina si cu viata. Exprimati sufletul si viseaza prin fotografiile tale!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)