Sari la conținut

Cascada Putnei

In weekend am fost la Focsani si pentru ca era destul de aproape am fugit sa vedem Cascada Putnei. Mai fusesem noi acum ceva vreme, deci stiam ca o sa ne placa. Cateva poze vedeti mai jos. 

cascada_putnei_01

cascada_putnei_02

cascada_putnei_03

cascada_putnei_05

cascada_putnei_04 

Cascada Putnei este pe drumul dintre Focsani si Lepsa, chiar inainte de intrarea in Lepsa undeva pe partea stanga. Daca treceti pe acolo merita sa o vedeti. Intrarea este modica, doar 2 lei de pers. Handicapatii, elevii si pensionarii nu platesc ;)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. Andro 9 Aug 2010 @ 11:57

    Salut,
    Am fost si eu cu 2 prieteni acolo acum 2 saptamani si nu am platit nimic :)
    Noi cand am fost era mai spectaculos… tocmai plouase in amonte si spectacolul a fost pe cinste

    Raspunde
  2. criserb 9 Aug 2010 @ 12:20

    Ah, deci numai eu am platit :(

    Raspunde
  3. eleonoragopi 9 Aug 2010 @ 13:44

    Super fotografiile ,locurile leam vazut in urma cu niste ani ….dar locul e neschimbat .multumim pentru frumusetea prezentata.sa aveti o zi buna .

    Raspunde
  4. A.Dragos 9 Aug 2010 @ 14:07

    Aia e intrare, doi lei ?
    Uite de asta merge la noi cum merge turismul. Macar 10-20 de lei trebuia sa fie intrarea si asa aveau mai multi bani de intretinere.

    Oricum, frumoasa tare zona si frumoase fotografiile, felicitari!

    Raspunde
  5. Mihai Baboi 10 Aug 2010 @ 10:28

    Cand am fost eu, anul trecut, n-am platit nimic. E adevarat ca era o vreme atat de urata incat nici paznicii nu mai erau pe acolo. Erau convinsi ca nu mai merge nimeni la cascada. Pe de alta parte, raul era involburat de la multe ploi si cascada avea un debit cam de 2-3 ori cat cel normal, asa ca a meritat :)

    Raspunde
  6. Valy & Deima COFARU 11 Aug 2010 @ 14:54

    Frumoase fotografiile si se pare ca foarte frumoasa zona. Poate cand om ajunge prin Romanica lui Nuti ( cum zice Nea Badea :-) ) tragem o fuga sa ne aratati zona.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)