Sari la conținut

A aparut Froyo pentru Samsung Galaxy S

Samsung-Galaxy-S-Android-2-2-FroyoDupa o lunga perioada de asteptare a aparut Froyo si pentru Samsung Galaxy S. L-am pus de ieri si pot sa zic ca sunt super incantat. Acum telefonul se misca si mai bine, toate chestiile se intampla instant.

Sunt multe noutati si imbunatatiri dar cel mai mult imi place ca acum pot sa ma uit la TV direct pe mobil datorita flasului 10.

In plus acum functioneaza si navigatia de la google iar prin intermediul aplicatiei "Latitude" pot sa vad pe unde imi sunt prietenii. O chestie destul de interesanta cand trebuie sa ma intalnesc cu ei.

Ca idee, sunt incantat de update, asteptarea nu a fost degeaba ;)

La mine update-ul a durat 10 minute (pe ceas) si nu am pierdut nimic din ce aveam pe telefon. Dupa ce-l puneti va recomand sa ii dati si un "Hard restore to factory defaults" si sa va instalati aplicatiile de la 0. O sa se miste si mai repede ;) (10x Alex pentru acest pont).

Mai jos aveti si un filmulet in care vedeti ce e nou:

Voi l-ati pus?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. Ady 29 Nov 2010 @ 14:19

    Am si eu o intrebare la tine? Cum ai facut Hard reset? Din meniul privacy sau ai inchis telul si ai apasat power si volume up??? Mie a 2-a varianta nu imi merge… Mersi fain

    Raspunde
  2. criserb 29 Nov 2010 @ 15:01

    din meniul Privacy am facut eu…

    Raspunde
  3. GGD 30 Nov 2010 @ 00:57

    Cand dau o bere? :D poate mi-l pui si mie! :D

    Raspunde
  4. Sandale copii 7 Jun 2021 @ 15:16

    L-am pus si eu..mai bine spus s-a ocupat copilu’ si l-a pus si pe telefonul meu.Multumesc pentru pont.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)