Sari la conținut

Adrian Mutu a fost depistat pozitiv la un control antidoping – din nou

Eh, ca sa vedeti de ce nu-l suport…

image-2009-02-1-5378230-46-mutu-depistat-pozitivAdrian Mutu a fost gasit pozitiv cu sibutramina (o substanta stimulanta care anuleaza partial oboseala) la un control antidoping inopinat care a avut loc dupa partida de campionat cu Bari, conform jurnalistilor italieni de la Gazzetta dello Sport. In respectiva disputa, Adrian a evoluat foarte bine marcand si un gol.
Fiind recidivist dupa episodul Chelsea (a fost suspendat 7 luni dupa consumul de cocaina), Adrian Mutu risca o suspendare de cel putin patru ani de zile. In aceste conditii, cariera de jucator profesionist a lui Mutu este pusa sub semnul intrebarii.

[sursa]

Nu iese fum fara foc, asta e clar… as paria ca aici isi incheie cariera…

P.S. Nu suport drogatii si nu i-am suportat niciodata!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. Csokika 28 Jan 2010 @ 17:39

    =d> :-j

    Raspunde
  2. A.Dragos 28 Jan 2010 @ 18:18

    Mutu o face lata iar ! Pana acum 2 zile era laudat ca a bagat o multime de goluri si acum e implicat intr-un scandal imens.

    Raspunde
  3. Itmadness 28 Jan 2010 @ 21:29

    Mare prost…

    Raspunde
  4. Raluca 31 Jan 2010 @ 19:01

    Episodul Mutu ma intereseaza mai putin, insa nu pot sa trec peste remarca ta finala in legatura cu drogatii. “Drogatii” sunt niste oameni bolnavi, sufera de o boala psihiatrica numita “adictie”/”dependenta”, o boala ca altele psihiatrice, cum ar fi… anxietatea, de exemplu. E greu de inteles, prin urmare si de acceptat, insa tine foarte putin de “vointa”, de “caracter” si alte dimensiuni de genul asta. Te asigur ca detestandu-i nu se rezolva problema, nici a lor, nici a celor din jurul lor. Poate asta e unul din motivele pentru care Romania e campioana la consum de heroina…
    Si apropo de asta, sibutramina are un potential adictiv foarte mic, nu te face high, sau low, sau stoned, etc. Deci motivatiile lui Mutu cu siguranta nu erau (de data asta) de ordin adictiv. :) Numai bine!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)