Sari la conținut

Ajutor pentru Sonia

Am vazut ca nu am reusit sa gasim (deocamdata) fata cu citroenul galben, hai sa incercam sa facem ceva pentru Sonia, o fetita de numai cateva zile care s-a nascut cu inima pe partea dreapta…

 

Sa ajutam un sufletel si niste parinti sfasaiati de durere… parinti care nu mai au lacrimi de varsat… :( Cred ca fiecare dintre noi putem contribui cu ceva… fiecare putem dona cat de putin…

Va rog sa nu ramaneti nepasatori si sa ajutati cumva fiecare… daca nu cu bani… cu un link in messenger, cu o stire in blogul vostru… fiecare cum poate… hai sa fim oameni si sa ajutam.

Mai multe detalii aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Ghiocel07 25 Jul 2007 @ 18:11

    Se pare ca asemenea tragedii nu impresioneaza pe nimeni. As vrea sa va vad dragi bloggari cum ati proceda daca ati fi in locul acestei familii !
    Eu am citit mesajul de dimineata si m-am alaturat oamenilor de bine care-o ajuta pe Sorina. Sper sa citesc ca Sorina s-a insanatosit. Merita sa traiasca !

    Raspunde
  2. criserb 25 Jul 2007 @ 18:26

    yep… asa se pare…

    Raspunde
  3. kozo 26 Jul 2007 @ 10:18

    actiunile caritabile se fac, nu se povestesc !!!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)