Sari la conținut

Allianz-Tiriac, urmeaza service…

Va ziceam ca trebuie sa ajung la Allianz pana in 17 ianuarie, eh, am ajuns azi, si intr-un timp destul de scurt am obtinut toate cele necesare pentru a-mi baga Fortzosul in service.

Vreau sa-i vopsesc 2 usi sa indrept niste tabla si sa-mi repare instalatia de spalat faruri. Problema e ca nu stiu unde sa ma duc, astia din Bucuresti sunt neseriosi cu totii, dar hai sa incercam, va rog sa-mi recomandati voi un service bun, unde sa duc masina sa-mi faca cele de mai sus, sa aibe decontare directa cu Allianz si sa nu ma tina cu masina acolo 2 saptamani.

Sau puteti sa-mi povestiti experientele voastre cu service-urile ca sa ma incurajati :P

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
5 comentarii
  1. octavian 9 Jan 2009 @ 13:23

    Tb sa ii intrebi pe cei de acolo unde sa te duci.

    Raspunde
  2. criserb 9 Jan 2009 @ 13:33

    I-am intrebat iti dai seama, mi-au zis ca la orice service cu care au ei colaborare directa, ca sa nu mai dau eu bani, si ca o sa plateasca direct la service… acum sa vedem… astept sugestii de service-uri.

    Raspunde
  3. vitman 9 Jan 2009 @ 16:01

    Silver Auto. E in Crangasi , lucreaza super si repede. Au contract cu Tiriac

    Raspunde
  4. ipo 12 Jan 2009 @ 11:47

    Verifica daca Brady (dealer Skoda) au contract cu Allianz. Sunt ok la capitolul tinichigerie.

    Raspunde
  5. criserb 12 Jan 2009 @ 13:46

    @vitman – nu am gasit mare lucru pe net despre Silver Auto, dar mai caut.

    @ipo – M-am uitat pe siteul lor, par profesionisti, acum ramane de vazut daca sunt seriosi sau nu. Din cate am vazut lucreza cu Allianz ceea ce e un lucru bun.

    Ma gandeam acum in timp ce ma documentam putin despre service-urile propuse de voi daca merita sa-mi repar masina acum, sau sa o las pe mai incolo, mai pe la primavara.

    Nu de alta, dar asa cum v-am zis, mare lucru nu am la ea, decat zgarieturi. Ma gandesc ca nu are rost sa o fac acum cat e urat fara, cat inca mai aluneca si exista posibilitatea sa o lovesc iar…

    Voi ce-mi propuneti?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)