Sari la conținut

Am aparut cu arhi in click

Nu stiu daca e de bine sau nu sa apari in click dar asta e :)

clicktn

Eroarea celor de la Antene a stârnit indignare în „blogosferă”, mustrările la adresa acestora fiind dintre cele mai dure. „Cei de la Antena 1 sunt idioţi”, a scris „criserb” pe blogul său. Gafa a fost sesizată iniţial pe www.arhiblog.ro, însă cuvintele de reproş folosite nu pot fi reproduse.

[click.ro]

Oricum, linkuri nu au dat si nici nu l-au mentionat pe Mos Califar care are tot meritul pentru descoperirea facuta. Sa nu mai vorbesc de poza preluata, fara a cita vreo sursa…

Un print screen al articolului aveti aici ;)

Multumesc Ramonei pentru ca m-a tras de maneca si m-a anuntat.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Traian 24 Mar 2010 @ 17:23

    Nu vad problema atata vreme cat am facut Clickul de panarama de vreo 120 de ori cu tot cu Simona Ionescu. E o dragoste reciproca… :)

    Raspunde
  2. Iulian 24 Mar 2010 @ 17:50

    nu exista publicitate negativa sau pozitiva….doar publicitatea…aparitia in Click sau ce-o fi si asta nu iti va aduce decat un trafic sporit…ceea ce e bine, nu? :))

    Raspunde
  3. Iulian 24 Mar 2010 @ 17:51

    Corectie: […] …doar publicitate… […]

    Raspunde
  4. octavian 24 Mar 2010 @ 21:43

    merita o bere arhi, te-a facut vedeta

    Raspunde
  5. sorin 25 Mar 2010 @ 02:29

    Felicitari pentru aparitie! Cat despre gafa…eu am scos antenele din grila de programe, iar click nu stie sa declare sursele si nici sa puna link-uri. Sa-i invete cineva…

    Raspunde
  6. maddy 26 Mar 2010 @ 10:16

    cuvintele lui arhi nu pot fi reproduse :)
    hahahaha!

    Raspunde
  7. AmZis 29 Mar 2010 @ 01:02

    asta e de bine.oricum , nu stiu cum calculati voi dar pe mine ,deoarece sunt si la inceput ma intereseaza cati revin inapoi pe blog.tu cum calculezi ?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)