Sari la conținut

Am făcut un pandantiv la comandă, la Mărgica

Săptămâna trecută a desenat fii-miu o bicicletă și Danei i-a venit ideea să o ducă undeva să-i facă cineva un pandantiv după ea, să poată să o poarte la gât.

Am luat desenul până să se prindă Dana, l-am trimis prietenei de la Mărgica și a doua zi bicicleta era gata. Ba mai mult am rugat-o să-mi facă și poze din momentul creației să văd și eu cum se face și să împărtășesc și cu voi. Cine știe, poate mai sunt doritori de astfel de chestii.

Acesta este desenul de la care am ponit și pe care l-am și trimis prietenei de la Mărgica.

Iar apoi Mărgica s-a apucat de treabă și-mi tot trimitea poze. La insistențele mele, desigur :)

Și apoi a ajuns bicicleta la noi.

Prima dată a pus Alex stăpânire pe ea, foarte mândru că cineva a putut să facă din desenul lui o bijuterie pentru mama.

Și acum e la Dana la gât, mândră și ea nevoie mare :)

În cazul în care doriți și voi așa ceva, prietena Mărgica vă poate face și vouă, o contactați, vorbiți cu ea și dacă vă poate ajuta o să vă ajute cu mare plăcere. Sau intrați pe site și găsiți multe chestii interesante.

Asta cu făcutul la comandă nu știu dacă-i o practică uzuală, știu doar că eu am apelat și ea m-a ajutat, în rest face chestii mișto, fetelor le plac, Dana are mai multe de la ea.

Merci Mărgica, ai făcut o mamă și un copil fericit!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)