Sari la conținut

Am descoperit un spray împotriva țânțarilor și a căpușelor de nota 10

Later edit: m-au contactat cei de la decuratenie.ro, mi-au zis că le-a plăcut articolul și mi-au oferit un cod de reducere în valoare de 10% valabil până în 30 iulie. Zic să profitați de el ;) Codul este SERB și-l introduceți pe site, înainte de finalizarea comenzii.


Cumva mi-a căzut în mână un spray/cremă împotriva țânțarilor și Dana care este un magnet pentru ei a testat-o. A stat toată seara în iarbă și surpriză, n-au mușcat-o țânțarii de loc, în condițiile în care ea nu scapă niciodată fără să fie ciuruită.

E maxim de încântată și m-a pus să-i comand și ei vreo două.

Am căutat apoi pe net, și am văzut că lumea este foarte încântată. Nu se compară cu Autanul, care cumva este frecție la picior de lemn pe lângă acest spray.

So, produsul este făcut de PARA’KITO și îl puteți găsi și voi aici.

Pe lângă acest spray i-am comandat lu’ fii-miu și o brățară împotriva țânțarilor, e făcută de aceeași firmă, deci probabil că-i bună. O să vă povestesc și despre ea în momentul în care o să o am și o să văd dacă e bună sau nu, dar din ce m-am documentat pe net, pare bună.

Să vă luați spray-ul și să-m spuneți ce părere aveți, deși sunt convins că o să ziceți wow.

Uitați și un filmuleț, interesant aș spune eu.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. Iancu 29 Jun 2020 @ 17:55

    Pe linkul din articol e 86 de lei, pe eMag 66 de lei. Oricum, mersi de recomandare, il voi incerca!

    Raspunde
  2. Alex 1 Jul 2020 @ 11:28

    Mulțumim de recomandare și reducere!

    Raspunde
  3. Leonardo 1 Jul 2020 @ 13:33

    Roaga-i sa faca un video ca asta https://www.youtube.com/watch?edufilter=NULL&v=fRWR_4-HZZU (sa te uiti pana la sfarsit)

    :D Atunci probabil voi incerca si altceva in afara de “repelente” cu DEET. Pana atunci toate celelalte sunt vrajeala ca si Autanul sau Helpic sau ce se mai promoveaza pe TV.

    PS. Sa se observe ca nu am bagat vreun brand. Eu am mentionat doar substanta care s-a dovedit a fi foarte eficienta impotriva tantarilor.

    Si ca sa recomand totusi ceva… Indreptati-va catre magazinele de outdoor/nature/fishing/hunting ca ele au “ce trebuie” pentru tantarime.

    Raspunde
  4. DanM. 4 Jul 2020 @ 10:55

    Am incercat sa comand de la ei dar nu merge codul de reducere :(

    ‘Something went wrong with your request. Please try again later. ‘

    Raspunde
  5. criserb 6 Jul 2020 @ 13:55

    @Leonardo – cu deet nu am încercat, nu te contrazic, dar ăsta de care scriam mai sus e super ok. Am fost în weekend la pescuit și unul n-am avut probleme cu țânțarii, în condițiile în care am stat afară până noaptea târziu și am dormit în cort. Sunt mulțumit, ba chiar foarte mulțumit. Am să încerc și cu DEET la un moment dar, să ajung la un magazin cu cu specific.

    @DanM. – Hmmm, le transmit.

    Raspunde
  6. Liana 13 Jul 2020 @ 21:05

    La farmacie e sub 50 de lei…. Ne ai păcălit rău de data asta….

    Raspunde
  7. criserb 16 Jul 2020 @ 10:30

    @Liana – Nu v-am păcălit cu nimic, eu am dat un link ce mi-a rezultat dintr-o căutare pe google. Fiecare îl ia de unde vrea, ideea este că produsul este foarte bun.

    Raspunde
  8. Home&Deco 11 Aug 2020 @ 10:20

    Bratara costa 80 de lei, mai bine ii arunci pe jos decat sa platesti atat.

    Raspunde
  9. Placereshop 11 Aug 2020 @ 17:48

    Multumesc pentru recomandare!

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)