Sari la conținut

Am fost la vot si nu mai erau buletine :)

Am avut dreptate si azi. M-am dus sa votez la Otopeni unde banuiam ca nu o sa fie lume multa. A fost lume multa, aici m-am inselat, dar nu mai mult ca in orice alta sectie speciala. :)

Coada s-a miscat repede singura problema a fost ca s-au terminat buletinele de vot si a durat vreo ora pana au venit altele.

sectia-de-votare-44s_03

Lumea a fost in general calma, nu a fost cine stie ce scandal, mai comenta unul altul dar over all a fost ok.

sectia-de-votare-44s

sectia-de-votare-44s_01

sectia-de-votare-44s_02

De ce au fost asa cozi la sectiile speciale? E simplu, pentru ca suntem multi care locuim ilegal care nu am avut chef sa ne facem buletin nou.

M-am uitat la omenii cu care eram la coada, nici unul nu parea genul “turistului electoral”. Am precizat asta pentru ca prea mult am auzit la TV ca sunt multe fraude la aceste sectii, unde am fost eu nu au fost, parerea mea.

Se pare ca anul asta oamenii au vrut sa voteze, cat mai multi, si-au dat seama ca suntem in cacat si spera sa poata face ceva… sa vedem ce o fi.

Mai jos aveti un filmulet din momentul in care oamenii prostestau pierzandu-si rabdarea sa mai astepte buletinele de vot.

Da, stiu am uitat sa pornesc sonorul la aparat :(

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. Andrea 22 Nov 2009 @ 21:42

    Apoi – daca asa ramine cum tocmai am vazut eu…ati votat degeaba !!
    Degeaba voteaza unii cu cap…daca gloata ii trage in jos!! Apoi cred ca Mos Ion Roata a fost ultimul taran cu cap;))Sincer imi lipsesc cuvintele !! Vezi de ce nu pun sectii de votare la noi?? de cind ne tot plingem ca nu e corect sa fac 300-400 de km pina la prima sectie de vot !!

    Raspunde
  2. elaul 23 Nov 2009 @ 14:41

    puteai sa votezi lejer in Grozavesti, Regie sau Leu:)

    Raspunde
  3. cristi 23 Nov 2009 @ 15:09

    atata vreme cat prostimea majoritara o sa decida in tara asta, nimic nu o sa se schimbe… de ce trebuie orice retard sa aiba dreptul la vot.. uitati-va la americani, au un sistem super complex si ingenios, unde pe de o parte trebuie sa te “califici” ca sa poti avea dreptul la vot.. nu e suficient sa ai 18 ani.. ba de cele mai multe ori trebuie sa fii si membru de partid, iar pe de alta partea pentru presedinte cel putin, americanii voteaza prin electori … se aduna toti retarzii dintr-un loc.. si il desemneaza pe cel mai destept/frumos/rasarit dintre ei, care ii reprezinta votand pt presedinte.. (asta pe scurt ca sa nu-mi sariti in cap)…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)