Sari la conținut

Am fost o sursa de inspiratie?

Cabral si Andreea fac nunta cat de curand si am vazut aseara pe blogul Andreei ca si-au facut invitatii de nunta cam ca ale noastre:

Ne cãsãtorim!
Noi,
Andreea si Cabral
Alaturi de parintii nostri
Simona si Gigi Patrascu si
Argentina si Mircea Boldea
Vã invitã sã sãrbãtorim împreunã în ziua de 04 iunie 2011.

Cununia religioasã va avea loc la biserica ortodoxa din Otopeni – Parohia Odãi, la ora 17:30, 
(str. George Topârceanu 30, Otopeni, jud. Ilfov) 
iar cina festivã la centrul de evenimente Ambasad’Or din Otopeni, începând cu ora 18:30.
(Drumul Odaii 34-36, Otopeni, jud. Ilfov).

Petrecere la piscina! Rugam invitatii sa-si aduca si costumele de baie in posetele plic. 
invitatie-nunta-Cabral-Ibacka-2

Ale noaste probabil le stiti deja dar pentru cine nu le stie, imi face placere sa le mai arat o data, am fost asa de mandri de ele la momentul respectiv.

invitatie_nunta_danainvitatie_nunta_criserb

Nu zic ca acum nu mai suntem mai ales cand vedem ce succes au avut. Dar atunci, cand vezi ca si altii fac acelasi lucru mai ca iti creste inima de bucurie.

Desigur, originalul, cine a fost primul cu ideea nu prea avem de unde sa stim, cert e ca noi ne-am inspirat de la niste invitatii ce le-am vazut mai demult pe internet.

Hai sa vad daca le mai gasesc…

Le-am gasit, le aveti si pe astea mai jos.

invitatii nunta 2invitatii nunta

La noi, de la ele a pornit totul, la Cabral nu stiu, poate ne spune el, dar… nu asta este important.

Important e ca sunt oameni carora le place sa mai iasa din tipar si sa face ceva ingenios. Eu personal m-am saturat sa tot vad clasicele invitatii. Sunt prea banale deja.

E adevarat ca si astea de mai sus la un moment dat vor ajunge banale dar atata timp cat am fost niste pionieri in domeniu eu zic ca e bine.

Chiar sunt curios, voua ce invitatii de nunta va plac, ce idei noi se mai poarta. Cum se mai fac in zilele noastre niste invitatii mai deosebite. Aveti idee, stiti modele? Va astept cu linkul si ce vreti voi, numa’ sa mai deschidem orizontul celor care urmeaza sa faca acest pas.

Pentru ca urmeaza nunta lor, ma refer la Cabral si la Andreea, vreau sa-i felicit inca o data, sa le urez casa de piatra si numa’ fericire sa fie intre ei. Sa aiba o casnicie cel putin la fel de frumoasa pe cum o avem noi.

Casa de piatra si fericire maxima va doresc!

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. lucifix 1 Jun 2011 @ 17:12

    Trebuie sa recunosc ca invitatiile de la nunta voastra sunt geniale. A fost prima data cand am vazut asa ceva (pe facebook cred ca le-am gasit, da dupa nunta) :D

    Raspunde
  2. lucifix 1 Jun 2011 @ 17:15

    A si nu imi place la Cabral ca face publicitate in invitatii. Probabil in timpul nuntii o sa se auda: Multimim sponsorului principal…

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)