Sari la conținut

Am ingetat degeaba…

Ca in fiecare week-end cand Dinamo joaca in Bucuresti am fost pe stadion impreuna cu Mo (bine ai venit in blogosfera! naspa e c’ai inceput cu un post trist), lume putina, 3000-4000 de oameni, draq stie exact ca niciodata nu am reusit sa-i numar pe toti. Oricum, nu erau prea multi nebuni care sa inghete de frig pentru a vedea niste “caini” vai’s’amar de ei, in frunte cu capitanul lor Niculescu, din cauza caruia mi-au auzit urechile o gramade de injuraturi “tari” din alea care incep cu p, m, f, s…. etc.

90 de minute a stat pe teren (si am zis bine ‘a stat’ pt ca nu am vazut facand ceva util), 90 de minute l-am injurat… a incercat saracul, nu zic nu, dar problema e ca nu i-a iesit nimic, si atunci cand nu iti iase nimic, te ceri afara, asta e, nu e o rusine (sau e?), dar nu ii tragi si pe altii in josul in care tu ai alunecat de ceva vreme. Nimeni nu vede asta? sau e mai usor sa aruncam cu pietre numai in Danciulescu?

Dar fratilor, asa unde ajungem??? nu putem merge la nesfarsit din rau in mai rau! An dupa an primavara ne prinde inca hibernand, terminam turul pe locul intai la o distanta considerabila de urmaritori si apoi dam cu stangul in dreptul. De ce? aaa… pai asa, sa traiasca la maxim idiotii aia din tribuna (si eu printre ei) pana in ultima etapa, sa nu poata si ei sa doarma linistiti.

Niculescule, trezeste-te pana nu e prea tarziu. Diana si tu unde esti? De cand nu mai vii la stadion nu vezi ca asta de l-ai ales, ne face de ras? Wake up ca avem meci cu spurcatii saptaman viitoare si sa vezi atunci ce ne-o luam la m…. daca continuam tot asa.

Daca nimic nu-l motiveaza, nimic nu-l face sa-si miste fundul ala mare, motiveaza-l tu (Diana), esti femeie si cred ca stii cu siguranta cum il poti motiva :D (numa la prostii ma gandesc) in asa fel incat sa nu ne mai scoata peri albi.

In rest, ce sa zic, am stat pe ei tot meciul dar… asta nu conteaza, fotbalul se joaca pe goluri… (Dinamo – Vaslui: 0-0)

Rednic, trezeste-te tata si tu, nu vezi ca iti dorm “ostenii” pe teren? Trezeste-te pana nu e prea tarziu si o iei si tu pe urmele lu Ando, caci stii prea bine cum e la Dinamo… cand ceva nu merge cineva trebuie sa plateasca si tare ma tem ca ala o sa fii tu.

Sa inchei in “spiritul PCH” va spun si eu: Sa aratati, c’aveti valoare, mergeti in Gencea, calcati-i in picioare !!!

P.S. Lexya, nu ai avut dreptate, dar nici mult nu mai aveai…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Lexya 3 Apr 2007 @ 23:40

    HA! eu ti-am zis ca nu e o seara buna pentru Dinamo dar optimistul din tine nu a vrut sa creada. Data viitoare sa ai incredere in instinctele mele de femeie stelista :))
    Hai nu fiti tristi, urmatorul meci sigur il pierdeti :))
    ( nici nu vreau sa ma gandesc cate injuraturi imi iau acum dar … )
    FORTZA STEAUA !

    Raspunde
  2. povidiu 3 Apr 2007 @ 23:43

    Haide Steaua
    Nu stiu de ce te opui atat realitatii…in adancul inimii tale esti Stelist.

    Ovi

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)