Sari la conținut

Am mai modificat una alta pe aici

02-schimbarePentru ca nu eram eu linistit cu unele functionalitati ale blogului, m-am apucat sa fac tot felul de schimbari. Unele le-am reusit fara mari probleme, dar altele nu. Din fericire am avut unde sa pun intrebari si am primit raspunsuri mult mai exacte decat ma asteptam.

In cele din urma m-am apucat de modifcat CSS-uri, template-uri si tot felul de fisiere pana am adus blogul in forma pe care o vedeti acum.

Sper ca in urma modificarilor sa vi se incarce blogul mai repede si sa nu-mi mai spuneti ca nu e asa de rapid precum erati obisnuiti in trecut.

Daca sesizati ceva probleme, lasati un comentariu la acest post, e posibil sa-mi fi scapat cate ceva, avand in vedere ca eu sunt designer, nu programator sau HTML-ist :)

Ca idee am adaugat butonul de share pentru ca butonul de like nu functiona asa cum imi doream. Pana la urma am reusit sa il repar si pe ala. Am scos de pe prima pagina orice plugin de share, el se afla asa cum ar fi normal la finalul postului. Nu prea era firesc sa dati like/share unei chestii pe care nu ati citit-o pana la final.

Pentru rapiditatea incarcarii am scos de pe prima pagina filmuletele, pozele din postrui, acum trebuie sa "intrati in ele" pentru a le vedea. Cine vrea sa intre bine, cine nu… nu.

P.S. Multumesc Vali ;)

[sursa poza]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
17 comentarii
  1. pitikut 5 Oct 2011 @ 09:14

    Ti-ar trebui o dunga sau ceva pe homepage ca sa se faca diferenta intre un articol si altul, ceva de genu cum e la zoso sau la piticu.

    Raspunde
  2. blue77max 5 Oct 2011 @ 09:18

    Titlurile articolelor…nu se vad prea bine, e prea subtire corpul literelor si culoarea nu e negru 100%..

    Raspunde
  3. ama 5 Oct 2011 @ 12:17

    la rss nu poti sa adaugi si optiunea de outlook?

    Raspunde
  4. criserb 5 Oct 2011 @ 12:39

    @pitikut – este man o dunga subtire, ia-ti si tu un monitor mai bun. Si al meu e prost ca nu vad unele lucruri, dar al tau e mai naspa daca nu vezi dunga aia :)

    @blue77max – ce browser folosesti?

    @ama – ce optiune, ca nu inteleg?

    Raspunde
  5. criserb 5 Oct 2011 @ 12:40

    @ama – poti sa-mi dai exemplu de un site care are optiunea aia ca sa ma prind despre ce e vb?

    Raspunde
  6. ama 5 Oct 2011 @ 12:55

    sa pot sa ma abonez direct prin outlook. uite aici un exemplu: http://vreausastausieuaici.blogspot.com/feeds/posts/default

    Raspunde
  7. octavian 5 Oct 2011 @ 12:58

    asta de sus pusa pe plic ;)
    http://www.criserb.com/blog/subscribe

    Raspunde
  8. Iulian 5 Oct 2011 @ 13:02

    Pe homepage sub thumbnail ai aceeasi dunga punctata subtire, arata putin aiurea si distrage atentia. In rest e super ok

    Raspunde
  9. blue77max 5 Oct 2011 @ 13:56

    folosesc IE8……

    Raspunde
  10. criserb 5 Oct 2011 @ 14:52

    @ama – adica sa ai in drop down-ul asta Choose Application… cel putin mie asa imi apare. Pls confirma-mi :)

    @Iulian – din pacate la linia de care zici tu nu prea am ce face ar trebui sa rescriu template-urile pentru ca exista o singura clasa care e pe a si pe img. Asa a fost facuta tema initial. Stiu de problema dar inca nu m-am incumentat. Merci

    @blue77max – 10x, o sa fac si eu niste teste.

    Raspunde
  11. GiacomO 5 Oct 2011 @ 15:19

    Eu am o problemă cu fundalul e un pic cam prea „gri”. Restul arată bine.

    Raspunde
  12. pitikut 5 Oct 2011 @ 15:35

    Cristi, la muna avem niste jafuri de monitoare, acum vad ca e okay :).

    Raspunde
  13. alice 5 Oct 2011 @ 20:09

    stiu ca iti lasasem un comentariu si in august cand ai facut modificarile initiale. imi persista problema: se incarca foarte foarte greu. adica navigarea pe pagina este ingreunata nu stiu de ce, nici editarea comentariului nu functioneaza asa cum era inainte. am incercat cu diverse browsere dar la fel de greu pe cele probate: IE, Mozilla, opera.

    Raspunde
  14. criserb 5 Oct 2011 @ 20:21

    @alice – Cred ca problema nu e de la mine, blogul in ultimul timp se incarca foarte bine, e un timp mic de incarcare, acum l-am facut sa mearga si mai repede… nush ce sa zic…

    Cat despre editarea comentariilor dupa postare nu a fost posibila decat acum vreo 3 ani. De atunci am scos-o si n-am mai bagat-o pentru ca intra in conflict cu alte plugin-uri.

    Am sa incerc sa ma uit si la asta, dar doar pentru tine. Incerc, nu promit, pentru ca e destul de complicat.

    Raspunde
  15. dan 6 Oct 2011 @ 03:37

    esti designer? hmmm…si la ce universitate ai absolvit ca poate am fost colegi?
    P.S. daca esti “designer” atunci mai adauga in fata “as fi vrut sa”, ca suna mai bine si pentru tine si pentru noi, designerii ;)
    Bafta!

    Raspunde
  16. alice 6 Oct 2011 @ 07:26

    scuza-ma nu m-am exprimat eu bine in privinta “editarii comentariului”. eu ma gandeam la inserarea comentariului pur si simplu, tastarea lui, scrierea lui. adica am o intarziere de 1 secunda cel putin pana se insereaza caracterele in comentariu. oricum nu comentez eu asa de des, cred ca am scris maxim 10 comentarii pe blogul tau cu toate ca intru zilnic sau o data la 2 zile. imi place ca ai facut modificari astfel incat pot vizualiza urmatorul text sau precedentul astfel incat nu mai este nevoie sa merg la ultimele texte sau home.

    Raspunde
  17. Alina 6 Oct 2011 @ 12:08

    in sfarsit avem si butoane de “back” si “next” :)
    ajuta, eu de multe ori renuntam sa citesc toate posturile pentru ca trebuia sa reincarc pagina ….

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)