Sari la conținut

Am o veste buna pentru voi, reduceri 20-60% plus 20 de vouchere cadou

zorilestore

Vestea buna vine de la ZorileStore.ro care va ofera 20 de vouchere cadou in valoare de pana la 500 lei. ZorileStore.ro este un site pe care il urmaresc de ceva vreme si am vazut ca acum s-au pregatit de Craciun asa cum trebuie.

Pe langa designul facut special pentru sarbatorile ce urmeaza, pe site o sa gasiti reduceri substantiale as spune eu, intre 20 – 60%. Reducerile au inceput de astazi si se termina pe data de 30 decembrie.

Acum sa va spun despre vouchere. Gasiti pe pagina de facebook a celor de la Zorile Store, mai exact aici, o aplicatie prin intermediul careia puteti castiga cele 20 de vouchere de care va spuneam mai sus. Este destul de simplu. Va alegeti de pe site un produs in valoare de pana la 500 lei, ii copiati linkul si-l introduceti in aplicatie alaturi de motivul pentru care va doriti acel produs.

Practic in acel moment aveti o sansa de a castiga respectivul produs. Daca vreti mai multe sanse, convingeti-va prietenii sa intre in aplicatie si sa voteze produsul ales de voi. La 10 voturi o sa aveti o sansa in plus, practic intrati in tragerea la sorti cu 2 sanse. Vreti mai multe sanse, mai convingeti prieteni si tot asa.

Nu este totusi nevoie sa va convingeti prietenii daca aveti noroc. La fiecare concurs, o singura sansa va ajunge, dar daca totusi simtiti nevoia de mai multe… eu v-am spus cum trebuie sa procedati ;)

Castigatorii o sa fie anuntati pe aceeasi pagina de facebook a celor de la Zorile Store (www.facebook.com/ZorileStore.ro) in data de 31 decembrie 2012.

Eu m-am inscris in concurs cu geaca asta iar daca vreti sa ma ajutati cu niste voturi, o puteti  face aici.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. corina 17 Dec 2012 @ 21:38

    @criserb, multumesc pt. toate ponturile pe care ni le dai :)!
    Eu ti-am oferit un vot. Daca vrei, te rog sa imi dai si mie un vot. Figurez cu numele: Mihaela-Corina Bucur si cu un trening :). As vrea sa ma mai inregistrez si de pe celalalt cont pe care il am pe Facebook, dar mai las lumea sa se mai inscrie, ca pe celalalt cont sunt Corina Bucur, adica: aceeasi Marie cu alta palarie :)!

    Raspunde
  2. criserb 17 Dec 2012 @ 22:42

    @corina – te-am votat, multa bafta sa ai!

    Raspunde
  3. corina 17 Dec 2012 @ 22:44

    Multumesc. Si tie la fel !

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)