Sari la conținut

Am trecut la cauciucuri de vara

fortzosul-la-schimbat-cauciucurile-de-iarnaPentru ca vremea se incalzeste incet, ince,t am zis ca e momentul sa trec si eu la cauciucurile de vara. Deja incepusera cele de iarna sa imi scartaie in curbe sau in parcarile subterane. (nush din ce e asfaltul acolo dar mie imi scartaie foarte rau cauciucurile pe suprafata aia)

Spre deosebire de data trecuta cand am dat o caruta de bani la Autosoft, de data asta am facut schimbul de cauciucuri in Bragadiru. Mi-a placut acolo pentru ca nu era nimeni si oamenii s-au miscat cu talent. Toata operatiunea, dat jos cauciucurile de iarna de pe janta, pus cauciucurile de vara, echilibrat si monat la loc pe masina a durat 20 de minute. In plus m-a costat doar 80 lei. Deci se poate :)

Cred ca pe viitor am sa tin minte vulcanizarea recomandata de Catalin. Decat sa stau ore in sir la Autosoft, sa aud de fiecare data ca ar trebui sa imi schimb cauciucurile si jantele mai bine ma duc la Bragadiru. Oamenii aia sunt cumsecade si mult mai respectuosi. In acelasi timp pretul serviciilor este mai mult decat decent ;)

Multumesc Catalin pentru recomandare si pentru gazduirea cauciucurilor de iarna :P

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. SIP 3 Apr 2011 @ 17:07

    La fel am platit si eu la Rm Valcea, tot 80 de lei.
    Dat jos cauciucuri vechi, pus cele noi, plus echilibrat. Si sincer sa fiu echilibrarea chiar este perfecta !
    Ii recomand cu placere : GOMM.Srl

    Raspunde
  2. octavian 3 Apr 2011 @ 18:41

    eu le-am schimbat in Caracal cu 50ron, in 15 min max :)

    Raspunde
  3. mariana 3 Apr 2011 @ 19:09

    @octavian Adresa?!

    Raspunde
  4. octavian 4 Apr 2011 @ 00:02

    cum intri dinspre vagoane, pe dreapta langa magazinul ala mare auto :D

    Raspunde
  5. silvy 4 Apr 2011 @ 10:58

    Prietenii mei se tot gandesc de o luna sa tot treaca pe cauciuri de vara. De fiecare data cand se gandeau ca se poate, mai veneau 2 zile de frig si ninsori. :)

    Raspunde
  6. mariana 4 Apr 2011 @ 20:03

    aaaaa, stiu, stiu! ;)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)