Sari la conținut

Ma gandesc sa ma barbieresc in masina, timp am, nu?

Aparat-de-barbierit-Philips-Azi mi-a fost lene sa ma barbieresc, ma rog, nu chiar lene dar nu am avut timp. M-am trezit tarziu si uite ca trebuia sa plec la munca. Mi-am adus aminte ca am pe undeva prin casa un aparat de barbierit electric si am zis sa-l iau cu mine sa ma barbieresc pe drum.

Cum eu pana la munca nu fac mai mult de cinci minute am uitat sa-l folosesc si pe drum si na, m-am dus la birou mai barbos.

In cele din urma dupa munca, am plecat sa o iau pe Dana si cand am ajuns la ea am asteptat-o cateva minute.

Cum stateam degeaba si nu aveam nimic de facut, mi-am adus aminte de aparatul ce-l aveam la mine si am zis ca e momentul sa-l folosesc. Zis si facut. Nu a durat mult, in cateva minute (vreo 10) eram ca nou.

In general prefer clasica lama de unica folosinta, nush de ce, dar eu asa m-am obisnuit si ma simt mai confortabil asa, dar uite ca acest aparat electric s-a dovedit a fi bun pentru momentele cand nu am timp. De acum ma gandesc sa-l tin in masina pentru ca acolo de obicei am timp. La traficul din Bucuresti, timpul petrecut in masina este destul de lung si tre’ sa mi-l umplu cu ceva.

Ma gandesc insa cum ma privesc ceilalti participanti la trafic. Oare cred ca sunt nebun daca ma barbieresc la semafor? :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. Mihai 21 Sep 2011 @ 22:57

    Pana acuma nu am vazut indivizi in trafic sa se barbereasca… am vazut dudui machiindu-se. Pana la urma e timpul tau si poti face ce vrei, zic eu. Poti sa te barberesti, poti sa faci o omleta, cum iti pica bine :P

    Raspunde
  2. Mihai 21 Sep 2011 @ 23:02

    Apropos de aparate dintr-astea de ras…. is mai bune ca cele cu lama? Astea irita pielea? trebuie sa te dai cu ceva solutie inainte/dupa? Cu astea te poti taia? Trebuie la un momentdat sa ii schimbi lamele?

    Si am vazut ca sunt diferite modele si preturi…. pe ce principii ar trebui ales un astfel de aparat? Ce anume ar trebui sa aiba in dotare ca sa zici ca un model e ok.

    Intreb si eu, de curios ce sunt. :D

    Raspunde
  3. criserb 21 Sep 2011 @ 23:11

    @Mihai – Nush daca sunt mai bune sau nu, ti-am zis, eu il prefer pe cel clasic. Modelul asta, pe care il am si la care am dat link mai sus nu are nici o substanta de dat inainte, dar aveam unul acum ceva timp care avea un fel de crema care iti curgea pe fata in timp ce te barbiereai, era misto dar dupa ce am terminat rezervele n-am mai gasit si mi-am luat alt aparat. (cel din link).

    Asta e ok, nu pot sa zic ca ma deranjeaza, dar cu siguranta nu taie. In principiu pentru un barbierit cat mai usor tre’ folosit des, sa nu ai barba de 5mm, tre folosit cam la 1 – 2 mm de barba. Asa merge cel mai usor si nici nu te iriti. Cu cat e barba mai mare tre’ sa dai de mai multe ori prin acelasi loc si e posibil sa te iriti.

    In cartea lui scrie ca doua saptamani dureaza pana te obisnuiesti cu el si nu te mai iriti. Acum depinde de la om la om. Eu nu ma irit cu el dar asa cum am zis nu-l folosesc zilnic.

    Am un prieten care se barbiereste numai cu asa ceva si e multumit. Nu mai foloseste lama de cativa ani.

    Consumabile sunt cica rotitele alea, care teoretic ar trebui schimbate la 2 ani. Eu nu am ajuns sa le tocesc ca sa le schimb, deci nu stiu cum e :)

    De ce e mai scump unul si mai ieftin altul? :) Nush. Probabil e vorba de brand, si de viteza motorasului… ma gandesc eu, chiar nu stiu.

    Eu cand l-am luat am citit multe review-uri si l-am ales pe asta…

    E misto ca nu tre’ sa stai in baie sa te barbieresti, poti sa fii oriune. La TV, in masina…

    Nu face mizerie, parul ramane inauntrul lui.

    Ce sa-ti mai zic? E optiunea fiecaruia. Poti sa incerci si poate o sa-ti placa. Poate nu :)

    Cauta pe net despre ele si cu siguranta o sa gasesti mai multe informatii ;)

    Raspunde
  4. Mihai 21 Sep 2011 @ 23:22

    Interesant. Eu am trecut de la aparatele de unica folosinta, care ma iritau grozav, la aparate de ras cu lame de schimb, gen Fusion, care pe obrazul meu is mult mai bune. Dar si cu astea din cand in cand ma mai tai :P

    De ceva vreme ma tot uit dupa dintr-astea electrice, sa vedem.

    Mersi de informatii, Cris ;)

    Raspunde
  5. Alexandru Savu 21 Sep 2011 @ 23:32

    De 5 ani sunt pe “electric” și nu mai vreau să aud de lamă.

    Nu te-ai umplut de păr pe haine când te-ai bărbierit :) ?

    Raspunde
  6. criserb 22 Sep 2011 @ 01:00

    @Alexandru Savu – nope, sau poate nu mi-am dat seama :P Oricum, am sesizat ca masina era plina de par…

    Raspunde
  7. Alexandru Savu 22 Sep 2011 @ 09:47

    Încă o chestie, eu la aparat am și trimmer care tunde părul mai mare.
    Deci când ai barba mai mare, te “tunzi” cu trimmerul(pt. perciuni zice fabricantul dar merge și pe barbă mare), apoi o închizi-n aparat și-ți vezi de treabă mai departe.

    Astfel nu te mai iriți.

    Arată cam așa : http://s1.emagst.ro/poze/big/img110256_11012011165716.jpg

    Raspunde
  8. criserb 22 Sep 2011 @ 10:14

    @Alexandru Savu – si eu am o chestia d’aia dar n-am incercat-o decat la perciuni. Hai merci de pont, cu siguranta o sa-mi foloseasca ;)

    Raspunde
  9. pitikut 22 Sep 2011 @ 10:48

    Am exact acelasi aparat care il are si Cristi, dar prefer lama :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)