Sari la conținut

Apple cumpara de la rivalul Samsung de 7.8 miliarde $

Apple To Buy Components Worth $7.8 Bln From Samsung Electronics This Year

de aici

Oare de ce? Oare nu pentru ca Samsung-ul a inceput sa fie peste Apple? :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
17 comentarii
  1. blowfish 14 Feb 2011 @ 23:30

    Samsung nu produce doar telefoane dude…. sunt mult peste Apple…..

    Raspunde
  2. Amzis 14 Feb 2011 @ 23:44

    @blowfish la ce sunt mult peste apple ? ca mai fac si televizoare? hai sa fim seriosi. Apple a facut bani cu iphone-ul cat nu au facut samsung cu toate produsele lor in 2 ani de zile sau poate si mai mult.Odata ce cumpara Apple de la Samsung, cine e vazut mai bine ? Apple pentru ca cumpara ? Sau Samsung pentru ca vinde ? Cine are mai multi bani ? Ia sa va vad…
    Si DA , sunt FAN APPLE ! Am 2 iphone-uri, un macbook si mai vreau . DA ! :)) Si fac in ciuda la astia care nu au dar si-ar dori ! Dar mai bine prefera sa zica ca nu-s bune, ca e mai simplu si nu costa nimic. NU ?

    Raspunde
  3. Alex 14 Feb 2011 @ 23:55

    apple cumpara componente. asa cum si acum cumpara NAND-uri. si uite aici ce poate samsung http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung_Electronics#Market_Share

    @amzis scoate-ti capu din fundu lu jobs si vezi care e realitatea

    Raspunde
  4. Amzis 15 Feb 2011 @ 00:00

    @Alex ti-am zis ca am 2 iphone-uri. Daca vrei iti dau tie unu ca sa nu mai plangi… daca vrei un mac ar trebui ca sa iti bagi capu in funduletul meu pentru a face un trenulet . In frunte sa fie Jobs.

    Raspunde
  5. blowfish 15 Feb 2011 @ 00:26

    @Amzis – nu am zis ca produsele apple nu sunt bune dar samsung nu face doar tv si telefoane dude? Esti cu capul EI produc componente electronice. Dar stii ce mai bine joace-te cu tu cele 2 iphone-uri.

    Raspunde
  6. blowfish 15 Feb 2011 @ 00:27

    BTw poate e util sa dai o geana pe http://en.wikipedia.org/wiki/Samsung … sa nu fii un spalat pe creier de suprematia Apple…

    Raspunde
  7. Amzis 15 Feb 2011 @ 03:51

    acum sincer, ai Galaxy s?

    Raspunde
  8. Amzis 15 Feb 2011 @ 04:13

    ma,am dreptul sa spun In gura mare ca nu imi place Samsung si ca imi place Apple ? Imi permiti ?

    Raspunde
  9. kllaus 15 Feb 2011 @ 09:17

    Am “disecat” un ipod nano 3rd gen si ce crezi ca gasesti in el? : Toshiba se ocupa cu chipurile dememorie si din inca 4 integrate 3 sunt samsung si unul singur are logo-ul cu marul.

    Raspunde
  10. ezajkul 15 Feb 2011 @ 11:07

    Pt ca e mai rentabil, decat sa il produca.

    Raspunde
  11. jules 15 Feb 2011 @ 11:19

    Ce aveti mai ? E normal ca apple sa cumpere componente. Ca nu le produce singur. Samsung e unul din cei mai mari producatori de memorii si altele. E o chestie pur comerciala.
    Asa cum Sony foloseste panelurile Samung pentru LCD-uri sale, asa si Apple foloseste memorii Samsung pentru ce naiba o mai scoate.
    Ma asteptam sa fii mai lucid la o stire de genul asta. :)

    Raspunde
  12. Amzis 15 Feb 2011 @ 13:53

    In sfarsit…. Oameni de aceeasi parere cu mine

    Raspunde
  13. Crox 15 Feb 2011 @ 15:49

    @Alex & @ Amzis
    “Get the sand out of your `punanies`, both of you!”
    Am un Nokia si imi plac si Apple si Samsung, poate nu la fel de mult cat cei 33% care prefera Android, sau cei 16% care prefera Apple, dar nu cred ca poate fi vorba de tabere in cazurile de fata. Doar discutam despre “smart”phone-uri, ce naiba!

    Raspunde
  14. alin 15 Feb 2011 @ 16:50

    Domnilor,
    Samsung construieste vapoare, automobile, utilaje de constructii, masini de spalat, telefoane si tot ce visati voi. Samsung este un bun al Guvernului Koreean la fel ca si Kia, Hyunai si Daewoo. Samsung este un colos. Ca sa fie asa trebuie sa vanda. E normal ca cei de la Apple sa cumpere de la Samsung pentru ca alaturi de cei de la Toshiba sunt lideri mondiali in productia de componente electronice.

    Raspunde
  15. ionu 16 Feb 2011 @ 15:57

    sincre, cei de la samsung fac treaba buna

    oricand, as lua orice de la ei

    Raspunde
  16. Mircea 17 Feb 2011 @ 13:32

    pentru simplu motiv ca Apple cumpara display-uri pentru iPhone, iPad, iMac, Macbook Pro…. din prima zi de productie a fiecarui produs in parte … Appple nu a produs niciodata display-uri… si ghici ce… procesoarele A1 din iPhone si iPad… sunt produse de Intel ….

    Raspunde
  17. Ale 12 Apr 2011 @ 22:19

    Blowfish nu-ti mai bate capul cu toti pampalaii ..lor le place apple , pt ca e vorba de firma apple si nu are ce altceva sa le placa la apple decat firma si forma telefonui, atat.Nu`i vezi ce se ataca cand le spui ca febletea lor de apple defapt cumpara componentele de la samsung si ca defapt nu exista nici o diferenta intre telefoanele apple si samsung decat forma si aplicatiile.ca in rest componentele sunt aceleasi.E prea plina deja lumea asta de pampalai care nu au butonat niciodata un samsung dar zic ca apple e mai bun.Infine….daca e la o adica samsung face telefoane de cand haul si apple deabea s-a lansat cu telefoane.Si nu conteaza vanzarile facute de apple cu iphone`ul lor pt ca pana la urma cine a castigat?Samsung cu vanzarile de componente plus alte chestii care se mai vand precum telefoane,laptopuri si etc :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)