Sari la conținut

Apus de soare in Delta Vacaresti

Veneam spre casa cand am vazut un nor ce s-a asezat foarte frumos intre pamant si soare. Am zis ca trebuie neaparat sa imortalizez momentul, mai ales ca aveam la mine noul meu obiectiv, primit cadou, de la prieteni, de ziua mea. Va multumesc prieteni dragi, chiar este ceva ce imi doream de mult!

Am cautat un loc din care sa nu vad blocuri in planul apropiat, m-am plimbat ceva, dar pana la urma am ajuns in zona targului Vitan si m-am indreptat catre “Delta Vacaresti”. Este prima data cand am ajuns acolo, probabil ca am sa ma mai duc. Este o zona foarte ok pentru poze.

Va las mai jos cu primele poze facute cu Tamron-ul 10-24. Inca ne obisnuim unul cu celalalt, sa nu dati cu pietre please :)

Dati click pe poze, sa le vedeti mari, eu zic ca merita.

DSC_4894DSC_4887DSC_4899DSC_4910

Cat despre “Delta Vacaresti” pot sa va zic numai ca nu este asa cum ma asteptam sa fie. Este un loc destul de trist si plin de mizerie. Bun pentru poze, dar cam atat. Nu ai ce sa vezi acolo, dar poate pentru ca inca n-am descoperit eu ce trebuie descoperit. Am sa ma mai duc si am sa revin asupra subiectului. Pentru moment doar cateva poze, din locul in care am fotografiat apusul.

DSC_4902DSC_4903DSC_4907DSC_4895

Locul are potential, ar putea fi ceva deosebit, dar din pacate in acest moment nu este. Pe viitor sper sa se faca ceva acolo pentru ca ar fi pacat sa ramana asa de izbeliste.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)