Sari la conținut

Are sau nu dreptate fata asta?

Bărbaţii nu sunt porci 

Voi sunteţi idioate. Numai voi sunteţi de vină pentru toate porcăriile pe care le fac. Un animal nu face decât ce ştie el că are voie să facă. Dacă-l laşi de capul lui, o să ţi se suie-n cap şi o să se cuibărească acolo noapte de noapte sub deviza “Aici e locul meu”. Adevărul e că sunteţi la fel de vinovate azi cum erau mamele şi bunicile noastre odinioară. Voi îi lăsaţi să creadă că nu o să se întâmple nimic rău dacă vă tratează ca pe nişte jucării sexuale care nu au dreptul de a dori, ci acela de a îndeplini. Faptul că vă daţi în vânt după maşini bengoase şi după sunetul mobilului aruncat în scârbă pe masa din bar spune deja totul despre voi. Vreţi să fiţi şi voi un obiect din acela. O păpuşe cu cracii lungi este întotdeauna necesară când te afişezi în public. În rând cu reputaţia de mare afacerist, stă reputaţia de mare cuceritor şi de suflet generos care nu se uită la bani. Voi vreţi să fiţi cârpe de spălat pe jos în bucătărie, aparate de făcut sarmale, ustensile de amestecat în ciorba de burtă, maşini de spălat şi obiecte de călcat hăinuţe minunate, esenţiale când boul merge să procure mobilă de dormitor, pentru că pe cea veche a transferat-o prin retrogradare la bucătărie. Cerşiţi afecţiune în continuare, dintre porţelanurile bunicii! Întrebaţi-l constant “Mă iubeşti?”. Staţi în genunchi şi juraţi-i credinţă veşnică! Nu părăsiţi incinta, că dacă vă arată vreunul un strop de afecţiune şi v-o trage, s-a terminat cu reputaţia boului pe care-l păstoriţi din sufragerie în dormitor, în bucătărie, în fiecare zi.

Îţi trebuie coaie ca să dresezi un animal. Eu mi-am luat bici. Voi o să muriţi cârpe.

Postul ii apartine lu deaia si a fost preluat de aici

Fata e suparata rau, se vede, dar cred ca are mare dreptate.

Cate dintre fetele din ziua de azi nu se uita dupa masinile “bengoase” de cele mai multe ori primite cadou de la taticii cu multi bani… sau dupa barbatii care arata bine… doar pentru ca arata bine, pentru ca “ambalajul” conteaza…

Cele care se regasesc mai sus… isi merita soarta :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
6 comentarii
  1. Ank 20 Sep 2007 @ 10:43

    ….ai mai putea adauga si la lista celor de mai sus si bataitza rupta din rai pe care multe dintre fetele de mai sus o primesc de la acel minunat si unic barbat de langa ele, barbat care nu poate fii parasit pt ca este unicul din lumea asta si pe care il iubesc si care stie sa bata o femeie ca nimeni altul :)

    Raspunde
  2. pantera mov 20 Sep 2007 @ 12:46

    ma eu sunt perfect de acord cu expunerea :P dar nu sunt de acord cu afirmatia ca daca fetele sunt idioate, se exclude faptul ca barbatii sunt porci. nu se exclude, coexista si nu neaparat prima o determina pe a doua, se poate si invers dupa mine. e cam ca si faza cu emisiunile tampite de la tv: “asta cere publicul, la asta se uita”. bine, dar publicul numai asta primeste..

    Raspunde
  3. Ank 20 Sep 2007 @ 13:00

    Eu zic ca totul porneste de la femeie. Prin urmare barbatii sunt porci pt ca femeile le permit. Daca femeia nu stie cum sa isi dreseze “maimuta” atunci maimuta se va comporta ca un porc.

    Raspunde
  4. pantera mov 20 Sep 2007 @ 14:25

    ma rog, lucrurile nu stau chiar asa tocmai pt ca ei nu sunt doar niste maimute, niste papusi, sau altceva de “dresat”, cum mai vor fetele sa-i creada, dintr-o tentativa de imbarbatare feminista. ci de multe ori ei dau tonul si se prea poate ca tonul initial sa fie un guitzat. sigur, si-atunci se mai poate face ceva dar per total, la nivel de societate, e adevarat ca mai degraba porcul guitza pentru ca nu i s-a zis niciodata ca “nu e frumos” si se poate si altfel.

    Raspunde
  5. pisi 20 Sep 2007 @ 15:12

    BărbaÅ£ii nu sunt porci pentru că le permit femeile, ci pentru că aÅŸa este natura lor… porcină. Au impresia că dacă sunt bărbaÅ£i la ei totul e scuzabil.

    Raspunde
  6. Adrian 20 Sep 2007 @ 18:13

    Criserb, scuza-mi cuvintele de mai jos… textul nu e al meu dar il pot accepta in speranta ca ma voi umple de bani :P

    Lumea e plina de specialisti, artisti
    Cunoscatori, licentiati, reprezentanti, consultanti
    Si toti isi pierd timpul examinand un p***t

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)