Sari la conținut

Aș putea să renunț liniștit la cablu TV și să trec pe Youtube

De când am primit cadoul televizorul mă uit tot mai puțin pe cablu, mă uit însă aproape non-stop (când am timp să mă uit la televizor) pe youtube.

Fii-miu se uită pe youtube la desene, atunci când se uită, și de când cu Mariciu și Buhnici cu a lui casă, mă uit și eu tot mai des pe youtube. Mai des, atunci când stau degeaba și nu am altă treabă pe acasă sau pe lângă casă.

Când prind momentul să zac în fața televizorului văd ce mai e nou pe la ei, ce-au mai făcut și uite așa apoi trec din clip în clip și urmăresc tot felul de chestii interesante.

În weekend, cum a fost un weekend foarte ploios m-am uitat mai mult la tv. Am ajuns să urmăresc emisiunile Andreei Esca de la Europa FM, emisiuni foarte mișto, ce la mai auzeam la radio atunci când plecam in weekend undeva cu mașina. Ieri m-am uitat la mai multe emisiuni și mi-a plăcut. Mi-a plăcut pentru că puteam să sar peste dacă nu era pe placul meu, nu ca la tv unde na, n-ai posibilitatea asta.

Fort Boyard tot pe youtube l-am văzut, că na, prefer mai mult varianta fără reclame și cum v-am zis mă uit la TV destul de rar, eh, așa îmi permit să văd emisiuni pe care nu le-am mai văzut de ceva timp, de ultima dată când l-am mai pornit.

La știri aș putea să fac la fel, să le urmăresc pe youtube, seara, la ora la care am eu chef, nu să fiu în fața TV-ului la 7-8 atunci când în general sunt știrile.

Mai urmăresc niște oameni faini ce se ocupă cu lemnul, The Wood WhispererThe Samurai CarpenterWilliam Ng și alții asemenea.

Cum am puțin timp găsesc cu ce să-l umplu pe youtube și simt că m-aș putea despărți lejer de cablu.

Poate și din cauza televizorului ce se mișcă exemplar pe youtube, poate și din cauza timpului liber destul de limitat și atunci vreau să recuperez ce-am pierdut.

La filme nu mă prea uit, la alea însă mai adorm, cum a fost aseară momentul în care am dat pe ProTV și era un film bun. M-am uitat 10 minute și am adormit.

Voi cum faceți, unde vă uitați pe youtube, pe calculator/laptop sau pe TV? V-ați putea despărți de cablul tv?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Piticu21 9 Oct 2017 @ 13:05

    ce tastatura si ce mouse folosesti pentru tv-ul asta?

    Raspunde
  2. criserb 9 Oct 2017 @ 14:20

    @Piticu21 – nu folosesc, doar telecomanda tv-ului și dacă mai am cine știe ce căutare mai dubioasă dau cast de pe telefon.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)