Sari la conținut

Asigurare la aparatul foto

asigurare

Zilele trecute am ajutat o prietena sa ia un cadou, un aparat foto de la F64. Am fost acolo, am ales aparatul, iar la final, cand sa-l platim am aflat o chestie foarte interesanta.

Baiatul ce ne-a ajutat ne-a spus ca pentru 200 lei in plus putem sa-i facem asigurare, iar timp de 3 ani, daca aparatul pateste ceva ni-l schimba sau repara, dupa caz.

Daca varsam berea pe el, daca il scapam in noroi, daca il scapam in mare, daca dam cu el de asfalt sau are parte de alte incidente neprevazute, ei ne schimba aparatul. Acum vad ca aceasta chestie apare si pe site, imediat sub pret.

Personal mi se pare o treaba foarte ok. Dai un ban, ma rog, valoarea difera de la produs la produs, dar in caz de ceva, ti-l schimba.

Imi pare rau ca nu aveau serviciul asta in momentul in care mi-am cumparat aparatul meu, acum dormeam si eu mai linisit. Sau poate nu acum, dar cand niste prieteni l-au scapat de pe stanci prin Transfagarasan, m-as fi simiti si eu mai relaxat :)

Si daca tot m-am uitat in seara asta pe F64, am observat ca aparatul meu are o reducere de 700 lei, ceea ce nu poate decat sa ma oftice :( dar voi puteti sa profitati ;)

Dar na, a trecut totusi ceva timp de cand l-am luat :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Un comentariu
  1. TyT 14 Jun 2012 @ 01:15

    Chiar ca se merita sa platesti o asigurare pentru un aparat foto/obiectiv .

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)