Sari la conținut

Aspirator Karcher pentru geamuri

Sâmbătă m-am apucat de spălat geamurile și am constatat că este super greu la geamurile mari. Și am multe. În plus frigul de afară să zicem că nu mă ajuta deloc.

Mi-am adus aminte că am văzut pe undeva un aspirator de geamuri de la Karcher și m-am apucat de căutat pe net. Am văzut că are 4.5 stele pe amazon (din 5) dintr-un număr de vreo 500 de review-uri. E bun, mi-am zis.

M-am dus până la Leroy și l-am luat pe loc.

M-am întors acasă, și m-am reapucat de treabă, dar de data asta cu aspiratorul de la Karcher lângă mine. Am terminat toată casa în aproximativ o oră. 62 mp de geam. O oră, față de juma’ de zi cum mi-a luat la ultima spălare de geamuri.

Cred că am făcut cea mai bună alegere posibil. A meritat fiecare leu. Am economisit o grămadă de timp și geamurile mele sunt mult mai curate ca înainte, când le spălam cu ziarul.

În caz că vreți și voi unul modelul este ăsta.

Pe lângă geamuri este bun la orice altă suprafață netedă, gresie, faianță, mese de sticlă, blatul de bucătărie, etc.

E bun și când copilul varsă apă minerală pe jos, l-am testat și lasă gresia uscată din prima încercare.

Cum funcționează?

Aparatul vine, pe lângă aspirator, cu un recipient pentru soluția de geamuri, recipient atașat la o bară cu o lavetă de microfibră (cred). Se pulverizează pe geam soluție, și apoi se “întinde” bine soluția aia pe geam.

Apoi se ia aspiratorul și se dă de jos în sus, sau mă rog, fiecare cum poate. Lasă geamul impecabil de curat și uscat.

Pentru rezultate maxime trebuie să aveți la voi și o lavetă. După fiecare trecere cu aspiratorul de sus în jos, ștergeți lamela aspiratorului cu laveta. În felul ăsta o să fie și mai bine și nu o să aveți urme pe geamuri, urme care rămân dacă nu folosiți laveta.

De asemenea laveta vă este folositoare și pentru a șterge marginea de jos a geamului, pentru că pe aia mai curge soluție de spălat în timp ce-l frecați cu laveta aia.

Îl recomand cu drag persoanelor care au geamurile mari și vor să se miște repede, sau persoanelor care apreciază timpul liber câștigat.

Aveți mai jos un video găsit pe youtube, ca să vă faceți o idee.

Urmează să-mi iau și un prelungitor, să pot spăla geamurile de la etaj, direct de jos.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)