Sari la conținut

Dozator de apă pentru acasă

20161122_192553

V-am mai povestit că eram în căutarea unei firme care să-mi aducă apă acasă, din aia la dozator, așa cum am la birou.

Ei bine, cum cei mari nu au vrut să-mi aducă, din diverse motive (că-mi trebuie contract, că-mi trebuie o garanție, că-mi trebuie un număr minimi de bidoane, că-mi trebuie firmă, că îmi aduc doar bidoane mici că-s persoană fizică, etc) am găsit pe unii pe net (da, am dat click pe un banner) și de atunci comand de la ei.

Se numesc H2On și sunt super, super serioși.

Nu am avut nevoie de contract, nu am fost nevoit să plătesc nicio garanție și nici nu trebuie să comand din timp. Dau acum un telefon și în maxim 4 ore am apa acasă. Ei spun că dacă nu ajung în 4 ore comanda este din partea casei, dar n-am testat asta, de fiecare dată s-au ținut de cuvânt.

Oamenii sunt foarte ok, foarte respectoși, cum rar am mai văzut în ultima vreme. Review-urile îi recomandă și pe mine m-au convins.

Acum după 4 luni de când îi folosesc pot să-i recomand cu încredere. I-am testat, am băut o grămadă de apă de la ei și nu am ce să le reproșez.

O altă parte bună este că nu-ți impun un număr minim de bidoane, comanzi câte ai nevoie, când ai nevoie.

Prețul unui bidon mare, de 19L este de 15 lei iar a unui bidon mic, de 11L este de 12 lei. Eu comand numai bidoane mari, 3 sau 4 odată, la aproape 2 săptămâni.

Au și promoții din când în când. Le găsiți pe pagina lor de facebook. Am luat la promoție, adică moca pompa electrică pentru apă (că deh, încă nu am dozator) și apoi am luat tot la promoție un dozator mic de apă. Pe ăsta am dat 60 lei. Aici vedeți toate produsele pe care le comercializează cei de la H2On.

h2on

În primăvară, o să-mi iau și un dozator mare, care și răcește, dar pentru moment nu am nevoie și nici banii necesari.

De unde este apa (o întrebare pe care am avut-o și eu până să-i încerc)? Ei bine răspunsul la întrebarea asta îl aveți aici. De asemenea aveți aici și aici niște analize ale apei, că sunt sigur că o să mă întrebați de ele.

Știu că pentru București și Ilfov livrarea este gratuită, văd pe site că mai livrează și în Sibiu. De alte zone nu știu, dar puteți afla la un telefon distanță.

So, dacă aveți nevoie de apă, acum știți unde să sunați.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. Julian 16 Dec 2016 @ 11:29

    Salut,

    Multumesc pt acest pont! cat au costat analizele apei?

    Week-end frumos!

    Raspunde
  2. Claudiu 16 Dec 2016 @ 12:49

    @Julian – e 200-250lei o analiza de apa

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)