Sari la conținut

Atac terorist la Paris

Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris a fost vizat miercuri de un atac cu arme automate, comis de persoane mascate şi soldat cu victime, relatează cotidianul francez 20 Minutes în ediţia electronică, potrivit Mediafax.

Nu pot să cred că se mai întâmplă d’astea în secolul în care trăim :(

Mai multe detalii găsiți aici și aici, eu sunt fără cuvinte.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
8 comentarii
  1. Georgi 8 Jan 2015 @ 04:19

    Nu imi place deloc faptul ca tipul asta de persoane au inceput sa invadeze Europa.
    Astia sunt oameni fara mama,fara tata,fara casa,masa,idealuri,aspiratii sau..constiinta.
    Am impresia ca sunt spalati pe creier de mici.Ei stiu una si buna cu “Allah” si cam atat.Si stiu doar sa omoare.Ca niste roboti.
    Si da,asta inca se intampla in 2014.Nu ma deranja daca se omorau intre ei acolo pe teritoriul lor, in numele religiei,dar sa nu vina pe alte continente.Sa deranjeze oamenii civilizati cu dreptul la libera opinie.Astia i-au impuscat pe acei ziaristi pentru ca au publicat anul trecut caricatura aia cu Mohamed sau Allah,nu mai stiu.Doar din razbunare.Wtf???

    De-aia mi-e mie sila de religie si am inceput sa ma indepartez din ce in ce mai tare.Unii oameni sunt dusi cu pluta de-a dreptul.Daca in perioada alegerilor electorale,vezi ca iese ce e mai rau din oamenii din jurul tau,daca indraznesti sa nu ai aceeasi orientare politica,atunci ce sa ne mai asteptam de la dezaxatii astia primitivi???
    Nu am nimic cu cei de ORICE religie,care isi vad de treaba lor in liniste,fara sa deranjeze pe altii.
    Ma astept ca in cativa zeci de ani sa fim asaltati de islamisti si cu pusca la cap sa fim obligati sa ne convertim.
    Si asa…a fost si faza aia cu Coreea de Nord si cu filmul ala,care m-a lasat masca.
    Nu stiu unde se va ajunge in viitor,dar nu imi place.

    La mine ramane problema…daca in MIJLOCUL Parisului,nu au fost in stare sa ii prinda, atunci daca ar fi fost in alta tara (de exemplu la noi), cum ar fi fost???

    Oribil.Si inspaimantator in acelasi timp.

    Raspunde
  2. Dad 8 Jan 2015 @ 11:35

    Prin perioada liceului am avut o colega de clasa de religie musulmana…Si cat era ea de frumusica si de draguta la prima vedere,daca indrazneai sa vorbesti despre religia ,zeii ,sau icoana la care te inchini te plesnea fara avertisment ( considera ca faci asta intentionat ca sa ii jignesti religia ).In schimb se enerva si uneori ne blestema ( cred pentru c nu intelegeam in ce limba o face) daca nu o ascultam cand ne povestea ea despre religia ei si despre “marele profet” ,sau daca o intrebam de ce se imbraca din cap pana in picioare pe timp de vara.
    La 12 ani o ura asa tare pe profesoara de franceza care indraznea sa se imbrace cu fuste deasupra genunchiului incat a scuipato :))
    Na,la vremea aia ne distram ,era ceva amuzant .Insa acum ma gandesc daca nu cumva a ajuns o extremista din asta gata sa omoare .
    Si totusi ,acum cand imi aduc aminte ma apuca groaza de modul foarte infocat in care isi impunea sau incerca a isi impune religia ,dat fiind faptul ca parintii ei erau religiosi dar nu din cale afara iar sora ei se imbraca absolut normal.
    Au fost si inca sunt printre noi , vinovati suntem tot noi ,cei care am avut sau avem de suferit pentru ca am ales sa lasam de la noi pe ideea ca “sa nu ii faci sa se simta prost ” sau “se integreaza mai greu” ,sau….”nu stiu,nu imi pasa sa faca ce vor”

    Raspunde
  3. Raul 8 Jan 2015 @ 14:58

    @Georgi: in rromania ramaneau blocati in trafic sau in zapada iar politisyii se rugau de ei sa coboare din masina.

    Raspunde
  4. Georgi 8 Jan 2015 @ 23:34

    @Raul – Sau le veneau de hac gropile. Era de ajuns sa ia in bot vreo 2-3 si le zburau rotile

    Raspunde
  5. alina 10 Jan 2015 @ 19:09

    aiurea rau de tot

    Raspunde
  6. Kathy Bates 12 Jan 2015 @ 11:18

    Cu puţină vreme în urmă, Charlie Hebdo a luat apărarea românilor din Franţa acuzaţi că sunt hoţi, spunând că e nevoie de precizie şi că hoţii sunt romi. Lucru pe care politically-corecţii şi antirasiştii de franţuji din presa mainstream nu l-au făcut.

    Drept recompensă, românii noştri pupători de moaşte nu ştiu cum să scuipe mai frumos pe Charlie Hebdo. Cu un mic ocol, adică un scuipat pe o traiectorie parabolică, pe la homosexuali, pedofili, zoofili, şi alţii care apar foarte des prin comentariile habotnicilor. Lucru pe care îl poate demonstra foarte uşor Sfântu’ Google.

    Raspunde
  7. Dragos 12 Jan 2015 @ 12:03

    @Kathy Bates – Inainte sa comentezi e bine sa-ti asumi propria identitate.

    In al doilea rand, inainte sa-i critici pe romanii aia pupatori de moaste incearca sa nu mai fii tu mai romanca decat toti si sa fii rautacioasa fara motiv, dă tu dovada de intelepciune, discernamant si bun simt daca habotnicii pupatori de moaste nu dau. Macar sa vedem un exemplu bun din afara habotniciei.

    In al treilea rand, n-are nicio legatura crestinismul sau islamul cu extremistii de orice fel. Pana una alta pupatorii de moaste n-au iesit in strada sa omoare pe nimeni si nici islamistii aia adevarati.

    De scuipat nu scuipa nimeni, diferenta e ca unii vad unitatea familiei si normalitatea in niste canoane si altii, in canoane extinse, la orice. E simplu, crestinii ortodocsi sau catolici vad un fel de viata, occidentalii alt fel, insa n-am vazut ortodocsi sau catolici, care sa maltrateze vreun homosexual, sa iasa in strada sa protesteze impotriva lor sau alte forme violente de manifestatie (vorbim de vremurile noastre, ca in trecut a fost alta mancare de peste, mai mult au suferit crestinii decat toti).

    De fiecare data Biserica a expus o opinie si unii oameni au reactionat la fel, prin opinii. Ar fi culmea sa nu ma mai pot nici expirma impotriva dereglarilor mentale sociale promovate de occidentalismul capitalist.

    Revenind la cazul de fata, e vorba despre niste radicali extremisti care in orice context si sub orice religie ar fi reactionat la fel. S-a nimerit sa fie islamisti pentru ca ei acolo au radicalismul dezvoltat mai mult, fiind constant invadati si in conflict cu SUA sau alte puteri occidentale, iti dai seama ca n-au alta preocupare decat razbunarea.

    E trist, Dumnezeu sa-i odihneasca!

    Raspunde
  8. Dragos 12 Jan 2015 @ 12:18

    PS Si nu comentez activitatea Charile Hebdo doar din respect pentru morti, dar ar fi multe de zis. Numai jurnalism nu e ce fac ei acolo.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)